ΈΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΧΑΡΑΥΓΗ 2 (Αντιγραφή)«Η «Λάρισα- Ανθρώπινη Πόλη», η ευρεία ανεξάρτητη παράταξη γεννήθηκε να πολεμήσει την αδράνεια, τη στασιμότητα, τη σημερινή οπισθοδρόμηση, τη σημερινή λογική και νοοτροπία. Να πολεμήσει το λαϊκισμό σε όλες του τις εκφάνσεις του. Να φέρει την πραγματική αλλαγή στο δήμο μας». Αυτό τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα- Ανθρώπινη Πόλη» και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας μιλώντας σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στη συνοικία Χαραυγή.

«Είμαστε – υπογράμμισε – η ήρεμη δύναμη. Έχουμε ξεκάθαρο και ρηξικέλευθο προγραμματικό λόγο. Έχουμε όραμα και σχέδιο για την πόλη μας και την αυτοδιοίκηση γενικότερα. Έχουμε την εμπειρία, το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό στις τάξεις μας. Έχουμε τη φρεσκάδα μιας πρωτόγνωρα βαθειάς ανανέωσης από κοινωνικά επιτυχημένους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά. Η παράταξη μας είναι αποφασισμένη να συνεργαστεί με όλους, με όλες τις παρατάξεις στο νέο δημοτικό συμβούλιο και πρώτα απ’ όλα με τους εργαζομένους στο δήμο. Γιατί βάζει σε θέση πρωταγωνιστή όλο το δυναμικό κομμάτι τις πόλης, τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, τους επιστημονικούς και τους επαγγελματικούς συλλόγους. Γιατί ακούμε κάθε πολίτη και κάθε κοινωνική ομάδα. Των πολιτών είναι η πόλη και μαζί με αυτούς προγραμματίζουμε και δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε».

Ο κ. Νασιώκας ανέπτυξε τους πέντε άξονες του προγράμματος του συνδυασμού (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ) για τη Λάρισα του μέλλοντος και εξειδίκευσε τις δράσεις για τις συνοικίες.

ΧΑΡΑΥΓΗ 1 (Αντιγραφή)Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, που περιόδευσε στις συνοικίες Ανθούπολη, Θεσσαλικό, Τούμπα και Χαραυγή, αναφέρθηκε και στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αυτών των περιοχών, τα οποία αξιολογούν και επισημαίνουν οι ίδιοι, όπως οι κακοσυντηρημένοι δρόμοι και πεζοδρόμια, η ενίσχυση του φωτισμού σε καίρια σημεία των συνοικιών, η άμεση κατασκευή του δημοπρατημένου έργου της ένταξης τμήματος της Π.Ε.Ο. στον ιστό της πόλης καθώς επίσης και η επέκταση του τμήματος αυτού σε μεγαλύτερο μήκος, ολοκληρωμένη μελέτη για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από την ύπαρξη του τελωνείου σε ακατάλληλο σημείο για τη λειτουργία της πόλης και της ασφαλούς μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης της αξιοποίησης των εγκαταλειμμένων αποθηκών της Α.Τ.Ε. και της κάλυψης σε υποδομές των μαθητικών αναγκών των συνοικιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ