Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.ΤΕ.Μ.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε και τον Δικηγορικό Σύλλογο

eetem (Αντιγραφή)Τη διαχρονική σχέση του με την Ε.Ε.ΤΕ.Μ., επισφράγισε με την επίσκεψή του, στα γραφεία του Νομαρχιακού τμήματος Λάρισας, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Μηχανικών, με το οποίο συνομίλησε επί μακρόν, δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Παπαδημόπουλου, ο οποίος διαχρονικά έθεσε ευχαρίστως, τόσο τις Νομικές του συμβουλές, όσο και την πολιτική του επιρροή, στη διάθεση του τεχνικού κόσμου της Ε.Ε.ΤΕ.Μ..

Στη συνάντηση τονίστηκε επίσης, ότι η σταθερή σχέση ειλικρινούς συνεργασίας, θα συνεχιστεί και από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, για την οποία τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.ΤΕ.Μ. ευχήθηκαν τόσο στο συνδυασμό ”Συμμαχία υπέρ των Πολιτών” του Κώστα Αγοραστού όσο και στον Δημήτρη Παπαδημόπουλο ολόψυχα καλή επιτυχία.

Τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο συνόδευαν στη συνάντηση οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαριάνθη Παπανικολάου και Απόστολος Γούλας.

ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

dikigor (Αντιγραφή)Σε οικείο περιβάλλον βρέθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την “Συμμαχία υπέρ των πολιτών” Δημήτρης Παπαδημόπουλος, επισκεπτόμενος το δικηγορικό μέγαρο της πόλης.

 

Ασκώντας επί μακρόν τη μάχιμη δικηγορία, ο κ. Παπαδημόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου κ. Δημήτρη Κατσαρό και τα μέλη της διοίκησης, σειρά ζητημάτων που άπτονται τόσο του χώρου της δικαιοσύνης αλλά και γενικότερα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο κ. Παπαδημόπουλος στάθηκε σε δηλώσεις του στην “αγαστή συνεργασία” που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ της αιρετής περιφέρειας και του Δικηγορικού Συλλόγου, προαναγγέλλοντας ακόμη στενότερη σύμπραξη στη νέα θητεία, όπου πεποίθησή του είναι ότι “ο Κώστας Αγοραστός και η Συμμαχία υπέρ των πολιτών, έχοντας μία ισχυρή λαϊκή εντολή στις επικείμενες εκλογές, θα συνεχίσουν το έργο τους για τη Θεσσαλία της συνέργειας και της κοινής προοπτικής”. Τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευαν οι επίσης υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Μαριάνθη Παπαδοπούλου – δικηγόρος, Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους – πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου και Απόστολος Γούλας – Οικονομολόγος επί διδακτορική διατριβή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ