ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε  ΛΑΡΙΣΑΣ

xor (Αντιγραφή)Εντυπωσίασε η Πειραματική Χορωδία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας, στη 16η Χορωδιακή Συνάντηση, το Σάββατο 10 Μαΐου στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα στην  Αγριά Βόλου. Η μόλις 5 μηνών Χορωδία υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ευτυχίας Κασιάρη, απέσπασε άριστες κριτικές και ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

Σε μία άρτια οργανωμένη, λεπτομερώς επιμελημένη και ζεστά φιλόξενη διοργάνωση, η χορωδία ερμήνευσε πέντε τραγούδια: Τα «Πόσο λυπάμαι» του συνθέτη Κώστα Γιαννίδη, «Για ένα τανγκό» της Χαρούλας Αλεξίου, «Αχ Αγάπη» του Αντώνη Βαρδή, «Θα θελα να ήσουν» του Γιώργου Χατζηνάσιου και  «Αχάριστη» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών και η μοναδική ερμηνεία της νεοσύστατης χορωδίας, απέσπασε θερμά συγχαρητήρια από τις πεπειραμένες –δεκαπενταετίας και πλέον- χορωδίες που συμμετείχαν στη Χορωδιακή Συνάντηση.

Η Χορωδία  ευελπιστεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς της πόλης μας και μια ευχάριστη πρόταση για το κοινό.

Ο πρόεδρος Δ. Παπαποστόλου και τα μέλη της διοίκηση του συλλόγου εκπαιδευτικών ευχαριστούν τη διοργανώτρια χορωδία Αγριάς για την πρόσκληση και επιφυλάσσονται για από κοινού καλλιτεχνικές δράσεις στο προσεχές μέλλον. Συγχαίρουν θερμά  τη μαέστρο και τους Χορωδούς εκπαιδευτικούς αφού αν και ερασιτέχνες επέδειξαν επαγγελματική συνέπεια και μοναδική καλλιτεχνική ευαισθησία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ