ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

234Ο 35χρονος τσιγγάνος που είχε συλληφθεί λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία, ομολόγησε τελικά πως είναι ο δράστης του εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι το έκανε επειδή φοβήθηκε ότι θα συλληφθεί και τόνισε δεν το ήθελε.

Το χρονικό της δολοφονίας του αστυνομικού
Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Κυριακής (11-05-2014). Ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με έναν φίλο του επέστρεφαν από διασκέδαση. Λίγο πριν από το σπίτι του, ο άτυχος άνδρας αντιλήφθηκε την απόπειρα της διάρρηξης και επιχείρησε να σταματήσει και να συλλάβει τον δράστη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με τη σύζυγό του, βλέποντας τον 35χρονο αστυνομικό να κινείται προς το μέρος τους, προσπάθησαν να φωνάξουν πως ο δράστης κρατά μαχαίρι. Όμως εκείνος πρόλαβε να χτυπήσει δύο φορές στην καρδιά και τον πνεύμονα τον άτυχο άντρα, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια επιτέθηκε και τραυμάτισε τον φίλο του αστυνομικού, που έτρεξε να τον βοηθήσει.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και δίπλα στο θύμα έσπευσαν φίλοι, γείτονες και συνάδελφοι να τον βοηθήσουν.

Ήταν όμως καίριο το χτύπημα που δέχθηκε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο σημείο. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όμως εκεί οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

lamiareport.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ