ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ “ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ”

LIA (Αντιγραφή)Ιδιαίτερα θερμής υποδοχής έτυχε στη Βερδικούσια του κλιμάκιο της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» που επισκέφθηκε χθες την περιοχή με επικεφαλής την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη στην Π.Ε. Λάρισας Ευ. Λιακούλη. Συνομιλώντας με τους κατοίκους η κ. Λιακούλη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού, να μιλήσει με θερμά λόγια για τον επικεφαλής

και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ν. Τσιλιμίγκα αλλά και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων.

Κυρίαρχα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους είναι αυτά της στήριξης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, η απομάκρυνση από την περιοχή κυρίως των νεότερων και ο απομονωτισμός. Η κ. Λιακούλη αναφέρθηκε με έμφαση στην επιλογή της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» να στηρίξει τους παραγωγούς, όχι μόνο της περιοχής αλλά και ευρύτερα στον θεσσαλικό χώρο, μέσω της ανάδειξης των τοπικών προϊόντων ποιότητας με συνδρομή των παραγωγών για την προώθησή τους στην ελληνική και διεθνή αγορά, την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων υποδομής και την υποβοήθηση σε επίπεδο κατευθύνσεων στην αλλαγή του προσανατολισμού των καλλιεργειών.

Ακόμη η κ. Λιακούλη αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα του συνδυασμού να προασπιστεί με κάθε τρόπο και αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διατίθενται αλλά και αξιοποιώντας και άλλα από άλλες πηγές την κοινωνική συνοχή που έχει πληγεί και στην περιοχή μας από την κρίση ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή κυρίως για την υποβάθμιση των συλλογικών οργάνων διαλόγου και συναπόφασης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ