ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ, ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ, ΤΟ ΚΥΨΕΛΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΑΔΙ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

raca (Αντιγραφή)«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου εδώ στην Ραψάνη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε .Η διάφορα όμως είναι ότι σε αυτήν την προσπάθεια Πρωταγωνιστές είστε εσείς και μαζί θα αναδείξουμε τον τοπο μας, τον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε», με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Τεμπών και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Κολλάτος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, αλλά και για τη στενή συνεργασία δημοτικής αρχής και δημοτών τη νέα πενταετία.

raca1 (Αντιγραφή)«Το όραμα μας είναι κοινό. Το αύριο μας ανήκει και το διεκδικούμε απο σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο ο δήμαρχος..

Λίγο νωρίτερα βρέθηκε στην Κρανιά, ζητώντας από τους κατοίκους να προχωρήσουν όλοι μαζί μπροστά, αξιοποιώντας τα πλεονέκτημα του τόπου.

 

krania (Αντιγραφή)

Αργότερα στο Κυψελοχώρι και στο Χειμάδι ο κ. Κολλάτος, τόνισε στους κατοίκους:.

«Μας στηρίξατε 3,5 χρονια θελουμε μαζι να συνεχίσουμε .Είμαστε εδω δίπλα σας καθημερινά και μαζι θα πορευτούμε την νεα πενταετία . Με διαφάνεια και αξιοκρατία ,με ανοιχτές διαδικασίες ,Με άμεση δημοκρατία ,με σύνθεση των διαφορετικών απόψεων .Στο κέντρο του ενδιαφέροντος ο άνθρωπος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ