Α.ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

Έργα πνοής για το Στόμιο και την ευρύτερη περιοχή ανακοίνωσε κατά την επίσκεψή του

γκουνταραςΣημαντικά έργα που επιλύουν  χρόνια προβλήματα του Στομίου και της ευρύτερης περιοχής και  ταυτόχρονα βελτιώνουν ριζικά την καθημερινότητα των πολιτών βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, την Δευτέρα το βράδυ, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Στόμιο ο δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας.

Ο Αντώνης Γκουντάρας, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του,μιλώντας στους κατοίκους της περιοχής αναφέρθηκε στη δημιουργία  Δικτύου Αποχέτευσης  στο Στόμιο , έργο ύψους  1,7 εκ. ευρώ , το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης και περιλαμβάνει την  κατασκευή λειτουργικού δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στην περιοχή και την σύνδεσή του με τον βιολογικό καθαρισμό. Όπως είπε πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής που σηματοδοτεί την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων με την αποχέτευση στην παραλιακή ζώνη του Δήμου ,αναβαθμίζει την  ζωή στα παράλια  και διασφαλίζει την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Ο Δήμαρχος Αγιάς επισήμανε ότι η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων σε συνδυασμό με το έργο που αφορά το λιμάνι του Στομίου, την κατασκευή αρδευτικών δικτύων και αποχέτευσης στο Στόμιο και την ευρύτερη περιοχή αλλά και το ΣΧΟΟΑΠ Ευρυμενών,σηματοδοτούν  την ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της περιοχής. «Με σχεδιασμό, συνέπεια και  σκληρή δουλειά θα έχουμε σύντομα απτά και ουσιαστικά  αποτελέσματα  για τους πολίτες μας», σημείωσε.

Ο Αντώνης Γκουντάρας υπογράμμισε ότι όνειρο του είναι η δημιουργία ενός δήμου  πρότυπου, υπόδειγμα εξυπηρέτησης του πολίτη, με ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη του τόπου μας , ενός δήμου εγγυητή μιας δίκαιης κοινωνίας, που μεριμνά για όλους, καταλήγοντας «Δημιουργούμε καθημερινά ένα Δήμο πρότυπο. Σε αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε προκειμένου να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ