Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ 2 (Αντιγραφή)Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 10-11/5/2014, η περιοδεία του Δημάρχου Ελασσόνας και εκ νέου υποψηφίου κ.Γιώργου Πασχόπουλου, ο οποίος στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, επισκέφτηκε τις κοινότητες της Συκαμινέας, της Καρυάς, της Άκρης, της Κρανέας, των Αμπελίων, της Βερδικούσιας, του Μεσοχωρίου και του Βλαχογιαννίου. 

Ο κ. Πασχόπουλος, αναλύοντας τις θέσεις του συνδυασμού του, τόνισε «Ονομάσαμε τον συνδυασμό μας «Ολύμπου Πολιτεία» για να αναδείξουμε τον Όλυμπο ως το κυρίαρχο στοιχείο του Δήμου γύρω από το οποίο θα αναπτυχθεί η πολιτεία που οραματιζόμαστε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στοχεύουμε μόνο στην ανάπτυξη της παρολύμπιας περιοχής. Τουναντίον, η προγραμματική μας πρόταση προβλέπει δράσεις για την ανάπτυξη όλων των ορεινών όγκων και όλων των ενοτήτων. Δράσεις που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε ενότητας, σεβόμενες το φυσικό περιβάλλον και την ιστορία τους. Έτσι για την Δ.Ε. Αντιχασίων προβλέπονται δράσεις όπως η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ι. Ν. Προφήτη Ηλία, η αξιοποίηση του φαραγγιού της Χράπας, η διευθέτηση χειμάρρων στην Άκρη, η κατασκευή υδρομάστευσης. Στην Δ.Ε. Βερδικούσιας προβλέπεται η μελέτη επέκτασης του σχεδίου του οικισμού, η συντήρηση των πλακόστρωτων, η εξασφάλιση επάρκειας νερού σε όλους του οικισμούς, η ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλιάμπελα – Κουτσούφλιανη, η ανάπλαση του χώρου στη θέση Μαμαλή, η κατασκευή φράγματος στη θέση Σλούκι. Στη Δ.Ε. Ποταμιάς προβλέπονται δράσεις όπως μελέτη άρδευσης στις θέσεις Μπάρα Μεσοχωρίου και Πρ. Ηλίας Βλαχογιαννίου, η υπογειοποίηση αρδευτικών αγωγών όπου είναι εφικτό κ.α.

ΚΡΑΝΕΑ 2 (Αντιγραφή)Επίσης συνεργαζόμαστε με τους φορείς και υπηρεσίες (όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας) και έτσι έχει ήδη προχωρήσει η υλοποίηση του έργου «Κατασκευή τμήματος της επαρχιακής οδού 19 από Βεδρικούσια μέχρι όρια ΠΕ Λάρισας (Λογγάς)», ενώ σε τελικό στάδιο υλοποίησης βρίσκεται και το σημαντικό έργο της κατασκευής της οδογέφυρας Βλαχογιαννίου, που θα διευκολύνει την πρόσβαση των κατοίκων του δήμου μας, από και προς την έδρα της Δ.Ε. Ποταμιάς.

Η πρώτη θητεία μας, εάν και μας δυσκόλεψε οικονομικά, μας έδωσε την δυνατότητα να μελετήσουμε συνολικά τις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης των κοινοτήτων μας. Αυτή την πολύτιμη γνώση συμπεριλάβαμε στο πρόγραμμά μας, προτείνοντας εφικτά και υλοποιήσιμα έργα που θα βελτιώσουν της καθημερινότητα των κατοίκων και θα αλλάξουν την φυσιογνωμία των χωριών μας»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ