«ΔΙΔΥΜΟΙ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

208 Τυχαίο; Δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, από δύο διαφορετικούς δήμους της χώρας, Βόιο Κοζάνης και Αγία Παρασκευή, κατεβαίνουν στις εκλογές με το ίδιο όνομα συνδυασμού και το ίδιο λογότυπο.

Ο υποψήφιος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος είναι επικεφαλής της Συμμαχίας Ευθύνης, διεκδικώντας τον δήμο της Αγίας Παρασκευής. Όταν εμπνεόταν το σήμα και το λογότυπο του συνδυασμού του δεν μπορούσε να φανταστεί ότι με τα ίδια, ακριβώς, χαρακτηριστικά θα διεκδικούσε τη δημαρχία στο Βόιο Κοζάνης ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γιαννακόπουλο και μας είπε ότι γνώριζε το συγκεκριμένο θέμα και ότι εκείνος με το επιτελείο του είχαν αναθέσει σε επαγγελματίες γραφίστες τη δημιουργία του λογοτύπου, από τον Φεβρουάριο.

Σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Λαμπρόπουλο από το Βόιο Κοζάνης, ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε άγνοια του θέματος και υποστήριξε ότι με τα ζητήματα αυτά ασχολήθηκαν οι συνεργάτες του και δεν γνώριζε τίποτα περισσότερο.

Φυσικά, κανείς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, καθώς οι δήμοι στους οποίους κατεβαίνουν ως υποψήφιοι απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα ο ένας από τον άλλον.

thetoc.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ