Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

ARMENIO1 (Αντιγραφή)«Δε νοείται εν έτει 2014 να υπάρχουν κωμοπόλεις και χωριά στον δήμο Κιλελέρ που να πίνουν νερό από υδροφόρες. Για τον ενωτικό – ανεξάρτητο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» που με την ψήφο σας πρόκειται να είναι η νέα δημοτική αρχή, η ύδρευση είναι η πρώτη, η επείγουσα προτεραιότητα που θέτουμε», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Αρμένιο.

Απαντώντας σε κατοίκους που επισήμαναν ότι «οι ευθύνες της απερχόμενης δημοτικής αρχής στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι βαρύτατες», ο κ. Θ. Νασιακόπουλος σημείωσε: «Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σας, την οργή σας.

ARMENIO 2 (Αντιγραφή)Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Έχετε δίκαιο για τις πολύ μεγάλες ευθύνες της απερχόμενης δημοτικής αρχής αλλά και για τις ψεύτικες υποσχέσεις που σας έδωσαν το 2010. Απευθύνομαι ιδιαίτερα σ’ εκείνους που τους ψήφισαν τότε και τους λέω: «Μην απογοητεύεσθε. Δώστε δημιουργική διέξοδο στην οργή σας, κάντε την αγανάκτησή σας δημιουργική ψήφο και ελάτε μαζί σας στον ενωτικό συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» να οικοδομήσουμε έναν άλλο σύγχρονο δήμο, με ποιοτικές υποδομές και με φροντίδα για όλους τους δημότες».

Αναφερόμενος στα ζητήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι της περιοχής για το σχολείο και το ιατρείο, ο κ. Θ. Νασιακόπουλος εξέφρασε την ξεκάθαρη υποστήριξή του στις θέσεις τους και κατέστησε σαφές πως ως «αυριανή δημοτική αρχή  δεσμευόμαστε ο δήμος Κιλελέρ να παρεμβαίνει τεκμηριωμένα και μαχητικά, για όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ζωή των δημοτών.

Για το ιατρείο ειδικότερα υπενθύμισε ότι ήδη έχει επισκεφθεί ο ίδιος την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, που αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για κέντρα υγείας, περιφερειακά και αγροτικά ιατρεία και έχει συναντηθεί με τον υποδιοικητή κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη ζητώντας να γίνει το καλύτερο δυνατό από ιατρικής άποψης.

Ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα του ενωτικού – ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το μοντέλο του δημάρχου που τα ξέρει όλα και τα αποφασίζει όλα από τις 18 Μαΐου ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Εμείς δεσμευόμαστε για πανίσχυρα τοπικά συμβούλια καθώς και για αναβαθμισμένο ρόλο των αντιδημάρχων ώστε να επιλύουν αμέσως τα θέματα της καθημερινότητας. Οι πρόεδροι και τα συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων συζητούν σε μόνιμη βάση με τους δημότες, χωρίς εξαιρέσεις και οι αποφάσεις λαμβάνονται με την ενεργό συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των δημοτών.

Στη νέα θητεία μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο δημότης που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τα θέματα που αφορούν την ζωή του. Εμείς εμπιστευόμαστε τον δημότη, πιστεύουμε στον δημότη και την ορθή κρίση του.

Διαφάνεια. Στόχος είναι ο Δήμος –καθρέπτης. Όλα στο φώς. Οι δημότες δικαιούνται και εμείς δεσμευόμαστε να γνωρίζουν τα πάντα.

Ανοιχτός Δήμος σε όλους τους δημότες. Ευκαιρίες για όλους τους δημότες. Όλοι οι δημότες είναι ίσοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα. Η εποχή της «κλειστής» ομάδας που διαχειρίζεται την εξουσία σύμφωνα με τις ορέξεις της, τελειώνει οριστικά την προσεχή Κυριακή», διαβεβαίωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ