ΟΜΙΛΙΑ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΣΕ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΡΑΧΟΥΛΑ

koilada (Αντιγραφή)Περιοδεία στα χωριά του πρώην δήμου Κοιλάδας έγινε από κλιμάκιο της λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας και βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Λαμπρούλη. Στις ομιλίες τόνισε ότι δε φτάνει μόνο, να φύγουν αυτοί που ευθύνονται για τα σημερινά βάσανα της λαϊκής οικογένειας, αλλά αυτοί που θέλουν να έρθουν να μην κινούνται στην ίδια αντιλαϊκή ρότα.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε και για το συνδυασμό του κ. Καλογιάννη: «Έξι μέρες πριν τις εκλογές υποκρίνεται, δεν λέει την αλήθεια στους συμπολίτες μας, θολώνει τα νερά στοχεύοντας στο κέρδισα ψήφων από συμπολίτες μας που είναι αγανακτισμένοι από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, από την αντιλαϊκή πολιτική του κ. Τζανακούλη.

Αναφέρεται γενικά και αόριστα για συμμαχίες και συνεργασίες για την Ιστορία της Λάρισας και του καθενός μας. Μα ακριβώς ο κ. Καλογιάννη επειδή όλοι ξέρουμε καλά την Ιστορία της πόλης μας, όπως επίσης και γνωριζόμαστε όλοι, δεν αποτελείτε εναλλακτική λύση προς όφελος του λαού και της πόλης.

Η δική σας συμπαράταξη, ο «αριστερός συνδυασμός» όπως τον αποκαλείτε είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, θα εφαρμόσει τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα ίσως πιο ραφιναρισμένα, αλλά πάντα σε βάρος τη συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Δήμου μας.

Γιατί ο συνδυασμός σας αποτελείται από στελέχη που υπηρετούσαν, προωθούσαν και ανέχθηκαν αδιαμαρτύρητα όλες τις αντιλαϊκές αλλαγές στη τοπική διοίκηση όλα τα αντιλαϊκά μέτρα.

Σας στηρίζουν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ, καθώς και μικρότερες πολιτικές ομάδες χειροκροτητές των μονοπωλίων και των αποφάσεων της ΕΕ.

Θ προσαρμοστείτε ίσως σε καλύτερη διαχείριση από την δημοτική αρχή της ΝΔ που διοικεί σήμερα τον Δήμο, αλλά στην ουσία είστε ίδιοι.

Είστε στην ίδια όχθη με αυτούς που κάνετε κριτική και εμείς είμαστε στην απέναντι όχθη. Για αυτό δεν αποτελείτε εγγύηση ότι θα αγωνιστείτε, θα διεκδικήσετε, θα συγκρουστείτε με τα κόμματα σας όταν θα παίρνονται αντιλαϊκά μέτρα. Δεν λέτε την αλήθεια στους συμπολίτες σας για αυτό πρέπει να σας καταδικάσουν με την ψήφο τους. Ιδιαίτερα ο αγροτόκοσμος που ξεκληρίζεται απ’ την Κοινή Αγροτική πολιτική της ΕΕ, αλλά και απ’  τις θέσεις σας, για τη μη εκτροπή του Αχελώου που οδηγεί σε λειψυδρία και ερημοποίηση της υπαίθρου».

Στη συνέχεια ο κ. Λαμπρούλης κάλεσε τους κατοίκους της να στηρίξουν μαχητικά Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια και αντίστοιχα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ