Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

kom1 (Αντιγραφή)«Την Κυριακή με την ψήφο μας βάζουμε τέλος στην ανευθυνότητα, στο λαϊκισμό, στις ορέξεις εκείνων, που θέλουν να επανέλθει στον Δήμο Κιλελέρ η λογική του να πληρώνουν οι πολλοί για να περνάνε καλά οι λίγοι. Στις 18 Μαΐου κλείνουμε την πόρτα σε αυτούς που θέλουν να μας πάνε χρόνια πίσω, που υπόσχονται τα πάντα και λένε ανερυθρίαστα ψέματα για να υφαρπάξουν την ψήφο μας.

Ο κόσμος τους κατάλαβε και θα πάρουν την απάντησή τους στις κάλπες». Ξεκάθαρος ήταν ο Ρίζος Κομήτσας για το διακύβευμα των εκλογών στον Δήμο Κιλελέρ κατά τις ομιλίες του την Κυριακή στο Αρμένιο και τη Δευτέρα στους Αγίους Αναργύρους.

kom2 (Αντιγραφή)Μιλώντας μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο, ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος απάντησε στα όσα ανέφερε ο συνυποψήφιός του Θ.  Νασιακόπουλου για τις αναθέσεις έργων στον Δήμο. «Αν είχαν κάτι να καταλογίσουν στη δημοτική μας αρχή θα είχαν πάει στον εισαγγελέα αλλά δεν το έκαναν. Είναι προφανές, φίλοι μου, ότι οι άνθρωποι βρίσκονται σε πανικό και μας ρίχνουν λάσπη γιατί ξέρουν ότι πάμε για πολύ μεγάλη νίκη την Κυριακή. Είναι αισχρός ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύονται. Προσπαθούν με κάθε μέσο να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία μας, να διαχειριστούν την επερχόμενη ήττα τους» είπε ο δήμαρχος και συνέχισε:

«Δεν ξέρει ο κ. Νασιακόπουλος ότι όλοι οι Δήμοι εκτελούν μικροπαρεμβάσεις με αναθέσεις έργων για να γίνονται κάποια πράγματα γρήγορα και σωστά στα χωριά μας; Δεν ξέρει ότι αυτή είναι μία συνηθισμένη πρακτική, την οποία ακολούθησαν στο παρελθόν όλοι οι δήμαρχοι που τώρα στηρίζουν το συνδυασμό του; Δεν ξέρει ότι όλες οι αποφάσεις τις δημοτικής αρχής είναι απόλυτα νόμιμες και ότι αυτά τα μικρά έργα εκτελούνται από επαγγελματίες της περιοχής μας, τους οποίους εμείς στηρίζουμε με πράξεις και όχι με λόγια;»

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα περίοδο στον Δήμο Κιλελέρ εξηγώντας: «Αφού με τόσο κόπο καταφέραμε να μηδενίσουμε το χρέος των 4,2 εκατ. ευρώ, που κληρονομήσαμε από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους, τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι πολύ περισσότερες οι παρεμβάσεις μας σε όλα τα χωριά με τα χρήματα, που σε αυτή τη θητεία πήγαν για την αποπληρωμή του χρέους. Οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι νοικοκυρέψαμε τον Δήμο μας, ότι βάλαμε τα πράγματα σε μία σειρά, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου εξυπηρετούν άμεσα και σωστά τους δημότες μας. Αυτή η αναγνώριση μεταφράζεται σε μεγάλη νίκη την Κυριακή των εκλογών» κατέληξε ο κ. Κομήτσας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ