ΈΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

NASIWKAS 1 (Αντιγραφή)«Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι συσπειρώνονται κάθε ημέρα ολοένα και περισσότερο στην κίνηση ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη», διότι γνωρίζουν ότι η είσοδος της παράταξής μας στον β’ γύρο των εκλογών σημαίνει αυτόματα ότι είμαστε η νέα δημοτική αρχή, ανεξαρτήτως του ποιος άλλος συνδυασμός περάσει.

Το σύνθημά μας λοιπόν είναι “περνάμε και νικάμε”» επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας, μιλώντας σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στη συνοικία του Αγίου Αθανασίου.

«Οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως, πως την προσεχή Κυριακή, στον α’ γύρο των εκλογών, επιλέγουν τη νέα δημοτική αρχή κι όχι τη νέα αντιπολίτευση. Συνεπώς, επιλέγουν τη «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη», διότι είναι ο συνδυασμός που εγγυάται τη νίκη στον β’ γύρο των εκλογών. Αυτό άλλωστε αποτελεί κοινή εκτίμηση πλέον στην κοινωνία της Λάρισας. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο πως ουδείς άλλος συνδυασμός θέλει να είμαστε εμείς στον β’ γύρο.»

NASIWKAS 2 (Αντιγραφή)Υπό τα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων ο κ. Νασιώκας κατέστησε σαφές: «Εμείς δεν διαλέγουμε ποιος συνυποψήφιος θα είναι μαζί μας στον β’ γύρο. Εμείς είμαστε σίγουροι για τη νίκη μας. Ζητούμε, λοιπόν, την θετική, τη συνειδητή ψήφο των Λαρισαίων από τον α’ γύρο και κυρίως τους θέλουμε μαζί μας στη νέα θητεία. Διότι, τότε αρχίζει η ουσιαστική μάχη. Τότε που η κίνηση ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» ως νέα δημοτική αρχή καλείται να αντιμετωπίσει τα μεγάλα οξυμμένα προβλήματα του δήμου και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών».

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας παρουσίασε το πρόγραμμα της κίνησης ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση για τις οποίες ανέφερε:

             «Βασικά στοιχεία της πολιτικής μας παρουσίας είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η διαβούλευση, η λογοδοσία.

             Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή του δημότη στις τοπικές αποφάσεις και δραστηριότητες.

             Άμεσες προτεραιότητές μας:

             η παραπέρα αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

             η ουσιαστική και όχι τυπική αξιοποίηση των νέων θεσμών.

             διαδικασίες διαφάνειας και αξιοκρατίας παντού ακόμα και εκεί που ο νομοθέτης δίνει τη αποκλειστική δυνατότητα στο Δήμαρχο.

             συμμετοχή όλων των Δημοτικών Παρατάξεων σε όλα τα όργανα του Δήμου και των νομικών του προσώπων.

             πρόσκληση για συμμετοχή κατά περίπτωση στα αρμόδια Επιμελητήρια και φορείς συμβουλευτικά ή ακόμα και σε Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Οργανισμών.

             Θεσμοθέτηση του Ανοιχτού Προϋπολογισμού του Δήμου.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ