ΑΝ. ΨΥΡΡΑ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΝΙΚΗΣ

Την αισιοδοξία της για τη νίκη του συνδυασμού της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, εξέφρασε σήμερα από τον Τύρναβο η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου Αναστασία Ψύρρα παρουσιάζoντας σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Αρχικά αναφέρθηκε στα έργα στην πόλη του Τυρνάβου που είναι:

  1. Ανακατασκευή του Γηπέδου Ποδοσφαίρου της ομάδας μας. Τα προβλήματα είναι πολλά. Επιβάλλεται να γίνουν όλα και σύντομα. Το αξίζει η ομάδα μας. Σήμερα αναγκάζεται να παίζει σε ξένο γήπεδο . Χλοοτάπητας, Ηλεκτροφωτισμός, Στέγαστρα, Αποδυτήρια. Σε συνεργασία με τον κο Περιφερειάρχη και με χρήματα του ΕΣΠΑ το γήπεδο μας θα ανακατασκευασθεί πλήρως και έτσι εμείς ως Δημοτική Αρχή θα καμαρώνουμε και οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας θα απολαμβάνουν ένα γήπεδο αντάξιο της ομάδας μας.
  2. Χωροταξική διευθέτηση διευθέτηση των δυο πόλεων του Δήμου Τυρνάβου με την κατασκευή των:
  • Ανατολική παράκαμψη του Αμπελώνα.
  • Διαπλάτυνση- ανακατασκευή του δρόμου Αμπελώνα- Τυρνάβου και δημιουργία σύγχρονου ποδηλατοδρόμου.
  • Νότια παράκαμψη της πόλης του Τυρνάβου.
  • Ολοκλήρωση του κλειστού Κολυμβητηρίου.  Είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε τα χρήματα του λαού και τον κόπο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, να ολοκληρώσουμε κάθε έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και να το παραδώσουμε στους Δημότες.
  • 1. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών αποτελεί το κυλικείο στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου Αμπελώνα.
  • Διασύνδεση του Δήμου μας με τον αγωγό φυσικού αερίου. Έχει ήδη έλθει στη γειτονική μας Γιάννουλη. Είναι έργο που θα ανακουφίσει τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά διότι κοστίζει αρκετά φθηνότερα από το πετρέλαιο και δεν ρυπαίνει το περιβάλλον όπως τα ξύλα.
    1. Μεγαλόπνοο έργο αλλά επιβάλλεται  να το επιδιώξουμε και πιστέψτε μας δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα. Παράδειγμα η γέφυρα της Ροδιάς.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε προτάσεις για την κοινωνική πολιτική λέγοντας:

    Σε κάθε εποχή ο Δήμος σε συνεργασία και με την εκκλησία επιβάλλεται να μεριμνά για τους αδύναμους συμπολίτες μας. Ας μας συγχωρήσουν οι έχοντες, τους αγαπάμε και αυτούς, αλλά περισσότερο θα φροντίσουμε τους μη έχοντες. Δυστυχώς η τραγική οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα έχει φέρει πολλούς συνδημότες μας σε απόγνωση. Εμείς οφείλουμε να τους συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο:

    • Φροντίζοντας κατ’ αρχήν να μην στερούνται το φαγητό και κυρίως τα παιδιά. Είναι αδιανόητο να λιποθυμούν παιδιά στο σχολείο επειδή είναι νηστικά 2 ημέρες. Σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς μας και τους συλλόγους γονέων θα βρίσκουμε λύση.
    • Θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» . Έχω φροντίσει ηλικιωμένους γονείς και γνωρίζω πόσο ουσιαστικό είναι δίπλα στον ανήμπορο ηλικιωμένο να υπάρχει ένας άνθρωπος να τον φροντίζει ψυχολογικά, να του δίνει τα φάρμακα του σωστά και στην ώρα τους, αλλά και να φροντίζει τις υπόλοιπες ανάγκες του.
      • Το κοινωνικό μας παντοπωλείο θα χορηγεί τρόφιμα στους απόρους και στους μη έχοντες σύνταξη.
      • Η μέριμνα μας στις πολύτεκνες και υπερπολύτεκνες οικογένειες θα είναι συνεχείς. Ασφαλώς έχουν και τα περισσότερα προβλήματα αλλά είναι και αιμοδότες της πατρίδας μας. Μας προσφέρουν : μαθητές, στρατιώτες εργαζομένους, καταναλωτές κ.ο.κ. Τους οφείλουμε σεβασμό και συμπαράσταση. Στη θητεία μου ως Δήμαρχος μείωσα την τιμή του νερού στο μισό. Στην πορεία θα τους παράσχουμε και άλλες διευκολύνσεις και σε άλλους τομείς.

      Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα θέματα της καθημερινότητας επισημαίνοντας τα εξής:

      • Καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και συχνό πλύσιμο.
      • Περιποίηση των χώρων πρασίνου και παιδικών χαρών.
      • Τα πάρκα μας θα ποτίζονται τακτικά, θα κουρεύονται στην ώρα τους, θα κλαδεύονται στην ώρα τους έτσι ώστε να μην καταστρέφονται τα δένδρα και τα λουλούδια τους, αλλά αυτά να τα απολαμβάνουν οι δημότες και οι επισκέπτες της περιοχής μας.
      • Ηλεκτροφωτισμός των σκοτεινών χώρων και τακτική αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων.
        • Κανονική αποκομιδή των απορριμμάτων και τακτικό πλύσιμο των κάδων.
        • Καθαρισμός σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των κενών οικοπέδων και όπου είναι εφικτό κατεδάφιση μισογκρεμισμένων ντουβαριών. Αφ’ ενός είναι εστίες μόλυνσης και αφ’ εταίρου δημιουργούν κακή εικόνα στην πόλη μας – στο Δήμο μας.

        Άμεση επίλυση καθημερινών Αιτημάτων των συνδημοτών μας:

        Κλείνοντας την ομιλία ανέφερε: Με γνωρίζετε σχεδόν όλοι σας αφού επί 25 έτη εργαζόμουν στο Κέντρο Υγείας και μας δόθηκε αφορμή να γνωριστούμε. Εγώ νιώθω ότι ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Επίσης όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι γνωστοί και καταξιωμένοι στην τοπική μας κοινωνία . Εμπιστευθείτε μας, δώστε μας δύναμη την Κυριακή των εκλογών και έτσι όλοι μαζί τη δεύτερη Κυριακή να είμαστε οι νικητές των εκλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ