Η ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

CHFOD (Αντιγραφή)Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» κ. Κώστας Αγοραστός τη Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 στις 11:15 θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στις 12:00 το ΤΕΙ Θεσσαλίας, στις 12:30 την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, στις 13:15 το Εμπορικό Επιμελητήριο, και στις 14:00 το ΣΘΕΒ.

Το βράδυ στις 21:00 ο κ. Κώστας Αγοραστός θα βρίσκεται στην Καρδίτσα όπου θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Παυσίλυπο.Η υπ. αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ευ.Λιακούλη συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 14 Μάιου, το πρωί στις 10,  την αγορά της Ελασσόνας και κατόπιν την Κρανιά (12 το μεσημέρι) και τη Βαλανίδα (1μ.μ.)

Η υπ. αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ευ.Λιακούλη συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη 14 Μάιου, το πρωί στις 10,  την αγορά της Ελασσόνας και κατόπιν την Κρανιά (12 το μεσημέρι) και τη Βαλανίδα (1μ.μ.)

Ο Β. Μπούτας, υποψήφιος Περιφερειάρχης με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα μιλήσει αύριο Τετάρτη 14 Μάη στους Σοφάδες Καρδίτσας.  Την Πέμπτη 15 Μάη στον Τύρναβο, μαζί με το Στέλιο Χατζηκράχτη, υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου, ενώ την Παρασκευή 16 Μάη στην Μητρόπολη Καρδίτσας.

Ο Ρίζος Μαρούδας την Τετάρτη 14 Μάη , θα περιοδεύσει στα ΤΕΙ Λάρισας μαζί με τη Μαρία Γαβαλά . Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα μιλήσει στη Νίκαια Λάρισας, στις 9μ.μ., μαζί με το Β. Σταμουλάκη, υποψήφιο δήμαρχο δήμου Κιλελέρ.  Την Παρασκευή 16  Μάη, στις 11:30 το πρωί θα μιλήσει στην Αγιά μαζί με το Γιάννη Κασίδα, υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς.

Η Μ. Γαβαλά θα μιλήσει σήμερα στις 20:30 στον Αμπελώνα μαζί με το Στέλιο Χατζηκράχτη, υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου. Την Πέμπτη 15 Μάη, η Μαρία Γαβαλά  θα βρίσκεται στην Καρδίτσα, το πρωί σε εργασιακούς χώρους και το απόγευμα θα μιλήσει στη συνοικία Φανουρίου, μαζί με το Β. Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο Καρδίτσας.

Σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Απ. Καλογιάννης θα επισκεφθεί τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας στις 11.00 πμ ενώ από τις 11.30 πμ έως τις 12.30 μμ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις Δ.Ο.Υ της πόλης

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 8.00 μμ, ο κ. Καλογιάννης θα μιλήσει στη Ραχούλα.

Η επικεφαλής του συνδυασμού “Λάρισα Νέα Αρχή” και υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 14/5 τις εξής επισκέψεις:

11:00 – ΓΝΛ

12:30 – Ταμπάκικα

16:30 – Β ΙΕΚ Λάρισας

17:30 – Α ΙΕΚ Λάρισας

18:00 – Οδός Καρδίτσης & Χαραυγή

Την Τετάρτη, 14 Μαϊου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Ντίνος Διαμάντος θα επισκεφθεί, το πρωί, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με τα μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο Ντίνος Διαμάντος θα μιλήσει στον Σωτήρη Πολύζο, στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» στην τηλεόραση της TRT, ενώ στις 4 το απόγευμα θα συμμετέχει στο debate υποψηφίων δημάρχων που οργανώνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κολλάτος, στη Θεσσαλία τηλεόραση.

Στον οικισμό των Ελευθερών θα βρεθεί σήμερα, Τετάρτη, λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Νέας Λάρισας, Ντίνος Διαμάντος. Νωρίτερα, στις 7 παρά τέταρτο, ο Ντίνος Διαμάντος θα πραγματοποιήσει περιοδεία διαδοχικά  στην Αμυγδαλέα και στην Κοιλάδα.

Την Παρασκευή, 16 Μαϊου 2014, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Λαμπρούλη, στο Φρούριο θα γίνει η κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων και επικεφαλής της Νέας Λάρισας, Ντίνου Διαμάντου, μια γιορτή για τη νέα Λάρισα, μια γιορτή για όλους τους δημότες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας και οι υποψήφιοι της δημοτικής κίνησης «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» θα επισκεφθούν αύριο Τετάρτη 14/05/2014 το πρωί καταστήματα Τραπεζών (από 9:00 έως 10:00 π.μ.), την Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (10:30 π.μ.) και Μονάδες Υγείας της περιοχής (από 11:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.).

Ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος πραγματοποιεί σήμερα στις 20:30 την κεντρική ομιλία στο Μακρυχώρι.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ