Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΞΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΚΟΜΗΤΣΑ

1 (Αντιγραφή)«Οι δημότες του Δ. Κιλελέρ αξιώνουν συγκεκριμένες, υπεύθυνες απαντήσεις: πόσες απ’ ευθείας αναθέσεις έκανε ο κ. Κομήτσας; Σε ποιους; Έχουν γίνει απ’ ευθείας αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα της δημοτικής αρχής; Είναι αλήθεια ότι οι απ’ ευθείας αναθέσεις ανέρχονται σε δεκάδες και το ποσό σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ; Ο κ. Κομήτσας υποχρεούται να απαντήσει. Δεν είναι στη διακριτική του ευχέρεια. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Αυτό τόνισε καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος μιλώντας σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στο Κιλελέρ. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν ο κ. Κομήτσας θεωρεί ότι δια της σιωπής του θα ξεχαστεί το θέμα, λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το θέτουμε καθημερινά στην τοπική κοινωνία. Ο δήμος δε νοείται να είναι τσιφλίκι κανενός! Ούτε νοείται τα χρήματα των δημοτών να είναι η… προίκα της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα, θέτουμε και τα εξής ερωτήματα: Το νόμιμο είναι και ηθικό; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί ο κ. Κομήτσας το δημαρχείο Κιλελέρ ως… εκλογικό του κέντρο, να κάνει προεκλογικό αγώνα με τα χρήματα από τα τέλη που πληρώνουν οι δημότες και να καμαρώνει κιόλας;»

2 (Αντιγραφή)Κάνοντας διάλογο με τους συγκεντρωμένους που του μετέφεραν «κλίμα πολύ μεγάλης νίκης την Κυριακή 18 Μαΐου», ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος επισήμανε: «Είναι τέτοια η συγκέντρωση, είναι τέτοιες οι συγκεντρώσεις κάθε βράδυ σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, είναι τέτοιο το κλίμα νίκης και αλλαγής που διαπιστώνουμε στην καθημερινή επαφή με τους δημότες, που ειλικρινά, πλέον είναι βέβαιο ότι ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις μας πρόκειται να τις ξεπεράσει η πραγματικότητα, να τις ξεπεράσει το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου, να τις ξεπεράσει η δική σας συμμετοχή και ψήφος που θα οδηγήσουν σε πολύ μεγάλη νίκη τον ενωτικό συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» για να φέρει την ιστορική αλλαγή στον δήμο μας».

Ο κ. Θ. Νασιακόπουλος παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» θέτοντας ως κεντρική προτεραιότητα την διαφάνεια. «Δέσμευσή μας είναι ο Δήμος –καθρέπτης. Όλα στο φώς. Οι δημότες δικαιούνται και εμείς δεσμευόμαστε να γνωρίζουν τα πάντα».

Ο επικεφαλής του ενωτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» έκανε ειδική αναφορά στις δεσμεύσεις για τους αγρότες και κτηνοτρόφους λέγοντας: «Κεντρική προτεραιότητα μας είναι να στηρίξουμε τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο με σύγχρονες υποδομές, υπεύθυνη ενημέρωση και υποστήριξη. Δημιουργούμε  γραφείο αγροτικής ανάπτυξης έχοντας απευθείας σύνδεση με Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ΟΠΕΚΕΠΕ, Ο.Γ.Α. , ΕΛ.Γ.Α.,  και όποια άλλη υπηρεσία απαιτείται. Γιατί θεωρούμε ότι η μη ενημέρωση του αγρότη και του κτηνοτρόφου ευθύνεται για τα προγράμματα που πέρασαν αναξιοποίητα μέχρι τώρα. Γιατί γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλά περισσότερα προγράμματα για το διάστημα 2015 έως 2020 με τη καινούρια Κοινή Αγροτική Πολιτική, τα οποία δε θα αφήσουμε να χαθούν και πάλι. Η αγροτική οδοποιία πρόκειται να ξαναγίνει προσβάσιμη, χωρίς ποτέ ξανά να εγκαταλειφτεί. Δεν υποσχόμαστε θαύματα. Δεσμευόμαστε, όμως, να είναι η κατάσταση αισθητά καλύτερη από σήμερα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ