ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ” ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

oikologoi_prasinoi_aftodioikisi1 (Αντιγραφή)Οι Οικολόγοι Πράσινοι Λάρισας, δημιουργήσαμε την δημοτική παράταξη “Πράσινη Πόλη Οικολογία” που διέπεται από τις αρχές της Πολιτικής Οικολογίας και συμμετέχουμε στην   Συμπαράταξη Λαρισαίων.

Θεωρούμε πολύ θετικό να  διαμορφωθεί ένα νέο μοντέλο άσκησης της δημοτικής εξουσίας με συλλογικότητα, δημοκρατική συγκρότηση των οργάνων, διαφάνεια, δημόσιο απολογισμό και διαδικασίες συμμετοχής και ελέγχου εκ μέρους του πολίτη.

Το ότι όλες οι παρατάξεις και φορείς κάθισαν ισότιμα σ’ ένα τραπέζι, συζήτησαν και συνέταξαν κείμενο αρχών για σύσταση της Συμπαράταξης Λαρισαίων ενός Αυτόνομου Δημοκρατικού Συνδυασμού Ανατροπής και Δημιουργίας για τον Δήμο Λαρισαίων, με ανοιχτές τις πόρτες σε κάθε παράταξη – συλλογικότητα και σε κάθε ενεργό Πολίτη και μάλιστα ισότιμα, συμβαδίζει και ενισχύει την άποψή μας, για ενίσχυση της συλλογικότητας στη διοίκηση των δήμων.

Οι αναφορές της διακήρυξης των παρατάξεων για:

Απόδοση  των δημόσιων χώρων ελεύθερους και πράσινους στον πολίτη.

Αναβάθμιση του περιβάλλοντος και βελτίωση της ποιότητας  ζωής.

Ένα ουσιαστικό  δίκτυο δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μια νέα δίκαιη, ισόρροπη και αειφορική ανάπτυξη με γνώμονα την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών και όχι το κέρδος των λίγων.

Δημιουργία μιας πόλης, ιδανικό τόπο κατοικίας, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά και ενεργό κύτταρο κοινωνικής, οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, συνάδουν απόλυτα με τις αρχές της Πολιτικής Οικολογίας.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αναγκαιότητα του εγχειρήματος, και καλούμε όλα τα μέλη μας, τους φίλους και υποστηρικτές μας, αλλά και όλους τους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων που ευαισθητοποιούνται σε θέματα της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, να συστρατευτούν και να ψηφίσουν σ΄ αυτή την  κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση τη “Συμπαράταξη Λαρισαίων” συμβάλλοντας καθοριστικά στην ευρύτερη προσπάθεια για τη διαμόρφωση μιας διαφορετικής – ελπιδοφόρας – προοπτικής για την τοπική μας κοινωνία.

Με την συμμετοχή όλων μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα νέο μέλλον για το δήμο και τη ζωή όλων των συμπολιτών μας, με σημαία την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Οι υποψήφιοι Οικολόγοι – Πράσινοι

DEDOYS (Αντιγραφή)KOYTSIKO (Αντιγραφή)ΓΚΟΥΝΕΛΑ ΣΟΦΙ Α (Αντιγραφή)liolios dim (Αντιγραφή)Τα μέλη των xlor-mikri (Αντιγραφή)Οικολόγων Πράσινων που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης  της Συμπαράταξης Λαρισαίων, είναι οι Δεδούσης Νίκος, Γκουνέλα Σοφία, Κούτσικος Κώστας, Λιόλιος Δημήτριος , Χλωρός Αστέριος.

Καλούμε τους δημότες της Λάρισας στη συγκέντρωση που θα γίνει την Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία ταχυδρομείου. Μια συγκέντρωση που πρέπει να δείξει το δρόμο για την ανατροπή στο Δήμου Λαρισαίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ