Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: Η ΛΑΡΙΣΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Nea_Smyrni_08 (Αντιγραφή)«Είναι απολύτως επιτακτικό το αίτημα των πολιτών της Νέας Σμύρνης για ενίσχυση της ασφάλειας στη συνοικία. Κάθε πολίτης, είτε ζει στο κέντρο είτε σε πιο απομακρυσμένες συνοικίες έχει το δικαίωμα να ζει με ασφάλεια και είναι υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Για το λόγο αυτό, θα φροντίσουμε μεταξύ άλλων ώστε η συνοικία να έχει τον κατάλληλο φωτισμό» σημείωσε η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή»

κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη συνοικίας της Νέας Σμύρνης όπου είχε την ευκαιρία σε μεγάλη συγκέντρωση να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων από κοντά.

Η κ. Καραλαριώτου, μιλώντας στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης στην οδό Σωκράτους ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας κάναμε έργο στη Νέα Σμύρνη. Χρηματοδοτήσαμε και κατασκευάζουμε την οδό Καράγιωργα που θα δώσει κυκλοφοριακή ανάσα στην περιοχή  καθώς δεν θα διέρχονται πλέον βαρέα οχήματα. Στόχος είναι η άμεση αναβάθμιση της οδού Σωκράτους καθότι αποτελεί μια από τις κύριες εισόδους της πόλης. Δε σταματήσαμε όμως εκεί. Χρηματοδοτήσαμε την κατασκευή του 33ου δημοτικού σχολείου βάζοντας τέλος στο πρόβλημα της διπλοβάρδιας. Η αναβάθμιση της Νέας Σμύρνης ξεκινάει από την επομένη μέρα.»

Θερμή υποδοχή στη Ρένα από τους Ρομά στα «Νταμάρια»

Nea_Smyrni_01 (Αντιγραφή)«Οι Ρομά πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αλλά και στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Επιπλέον, θα πρέπει εξεταστεί η αποσυμφόρηση του οικισμού των Νταμαρίων καθότι η πυκνή κατοίκηση αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.  Μεγάλη έμφαση επίσης πρέπει να δοθεί στην καθαριότητα της περιοχής. Ως νέα δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε ότι η καθημερινότητα των Ρομά συμπολιτών μας θα αλλάξει και θα βελτιωθεί αισθητά με ουσιαστικές παρεμβάσεις στη συνοικία.» κατέληξε η υποψήφια δήμαρχος κ. Καραλαριώτου μιλώντας σε πλήθος Ρομά πολιτών στην περιοχή Νταμάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ