Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: Ο ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

???????????????????????????????Ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος μίλησε το βράδυ της Τρίτης στον Πλατύκαμπο σε μία ενθουσιώδη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του. «Ο Πλατύκαμπος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα εποχή για τον Δήμο μας με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του, με την οικιστική του ανάπτυξη, με την ενίσχυση των υποδομών του και την προσέλκυση νέων επενδύσεων, αφού βρίσκεται σε στρατηγική θέση, στην καρδιά του Δήμου μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος.

Εξήγησε, δε, ότι είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα ότι ο Δήμος Κιλελέρ έχει απαλλαγεί από τη θηλιά του χρέους των 4,2 εκατ. ευρώ, κάτι που επιτεύχθηκε με την περικοπή των αλόγιστων σπαταλών και δαπανών, που προκαλούσαν παρά υπηρετούσαν τον κόσμο.

«Θα αφήσουμε όσα με τόσο κόπο καταφέραμε, να τα σκορπίσουν αυτοί, που τάζουν λαγούς με πετραχήλια; Θα επιτρέψουμε να επικρατήσουν πρακτικές που θέλουν να πληρώνουν τα ¨κορόιδα¨ για να περνάνε καλά οι ¨εξυπνάκηδες¨;  Όχι, φίλοι μου, δε θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν χρόνια πίσω» είπε ο δήμαρχος καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο. Άσκησε, μάλιστα, κριτική σε όσους προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών. «Μόνο θάλασσα δεν έταξαν, ακόμα, ότι θα μας φέρουν. Οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία μας, βρίσκονται σε πανικό και το δείχνουν. Ό,τι και να κάνουν, όμως, την Κυριακή τους ξεπερνάμε και πάμε για πολύ μεγάλη νίκη».

???????????????????????????????Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» θύμισε στους κατοίκους του Πλατυκάμπου την κατάσταση που παρέλαβε η δημοτική αρχή την 1/1/2011. « Όταν πήραμε το τιμόνι του Δήμου Κιλελέρ δε βρήκαμε ούτε μία μελέτη για το ΕΣΠΑ, δεν υπήρχε καμία προετοιμασία στον Δήμο Πλατυκάμπου για την εκτέλεση έργων υποδομής στην περιοχή. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, αφού το μόνο που κληρονομήσαμε ήταν χρέη και δικαστικές αποφάσεις εργολάβων που ήταν απλήρωτοι» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Με τις άοκνες προσπάθειες των στελεχών της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας πετύχαμε την ένταξη έργου στο ΕΣΠΑ για την αποκατάσταση των στατικών προβλημάτων στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Πλατυκάμπου και την προσθήκη 8 νέων αιθουσών.

Παρά την οικονομική στενότητα δημιουργήσαμε το Πολιτιστικό Κέντρο Πλατυκάμπου και το αναδείξαμε σε πολυχώρο πολιτισμού και εκδηλώσεων. Συνάμα, λειτουργήσαμε ΚΑΠΗ στην πλατεία του χωριού, ανακαινίσαμε το Πολιτιστικό Κέντρο της Γαλήνης ενώ ήταν πολλές οι παρεμβάσεις μας σε όλα τα χωριά της περιοχής και ιδιαίτερα στους χώρους άθλησης, στις πλατείες, στους κοινόχρηστους χώρους. Το σημαντικότερο, ίσως, έργο, που προετοιμάζουμε είναι, βέβαια, το κτίριο του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πλατυκάμπου. Ένα υπερσύγχρονο κτίριο, ένα πραγματικό στολίδι για το χωριό σας, που μόλις ολοκληρωθεί θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Πλατύκαμπο.

Κλείνοντας ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο των Κυριακή. « Δεν περισσεύει κανείς, αυτή η μάχη μας θέλει όλους ενωμένους σαν μία γροθιά για να κρατήσουμε τον Δήμο Κιλελέρ σε υψηλό επίπεδο, νοικοκυρεμένο, λειτουργικό, υπηρέτη του κάθε πολίτη. Την Κυριακή δίνουμε την απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μας γυρίσουν στο χθες. Την Κυριακή νικάμε με τις ιδέες μας, με το πρόγραμμά μας, με το ήθος και τη συνέπειά μας» κατέληξε.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ