ΣΕ ΠΠΝΛ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ppnl1 (Αντιγραφή)«Ο Δήμος και η δημοτική αρχή δεν αρκεί να ασχολείται μόνο με τα θέμα της καθημερινότητας, τα οποία βεβαίως είναι σοβαρά, αλλά πρέπει να θέτει στόχους, προτεραιότητες και ιεραρχήσεις που έχουν να κάνουν με τις  ζωές των πολιτών και κυρίως σε ότι αφορά την υγεία και την Παιδεία, ειδικά στις δύσκολες εποχές που περνάει η κοινωνία μας»

Τα παραπάνω επεσήμανε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» κ. Απόστολος Καλογιάννης μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο κ. Καλογιάννης, πλαισιωμένος από στελέχη του συνδυασμού του, συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικού του Νοσοκομείου. Κεντρικά θέματα της συζήτησης ήταν οι ελλείψεις του προσωπικού, τα προβλήματα που παρουσιάζονται εξαιτίας των μειωμένων δαπανών που δίνονται για την υγεία.  Σημειώνεται ότι σε  ιατρούς  του Ιδρύματος δεν έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα που αφορούν στις εφημερίες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων επεσήμανε ότι οι κυβερνητικές επιλογές, που ευθύνονται για τη συρρίκνωση των δημόσιων δαπανών στην υγεία, αποτυπώνονται  στην κατάσταση που επικρατεί και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Παράλληλα, μίλησε με θερμά λόγια για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το μειωμένο προσωπικό του ΠΠΝΛ, προκειμένου να ανταποκριθεί στην υψηλή αποστολή του.

Επίσης , επεσήμανε ότι εάν οι πολίτες αναδείξουν τη ΣυμπαρΆταξη σε δημοτική αρχή  θα πρέπει να αναπτυχθεί, μαζί με τους πολίτες, ένα κίνημα προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Σε Αστυνομία – Πυροσβεστική

pyr (Αντιγραφή)Επίσης, κλιμάκιο στελεχών της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Καλογιάννη επισκέφθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου είχε συναντήσεις με προσωπικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ