ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΓΚΕΛΗΣ Ο «ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

TSIGΟ Βασίλης Τσιγκέλης του Νικολάου και της Αθανασίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο όπου όπου και φοίτησε στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Τυρνάβου. Ασκώντας το επάγγελμα του νοσηλευτή σε Δημόσιο Νοσοκομείο έχει θέσει εξ αντικειμένου τον εαυτό του στην υπηρεσία των συνανθρώπων του.

Με πτυχία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις ξένες γλώσσες επιδεικνύει μια πολυσχιδή προσωπικότητα που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον Συνδυασμό «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και στον υπ. Δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Ροντούλη ο οποίος διαβλέποντας τις δυνατότητές του τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Τυρνάβου.

Στο πλευρό του υπ. Συμβούλου βρίσκεται πάντα η σύζυγός  του, εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής, Αθηνά Χαλκιά του Γεωργίου,  αλλά και η μικρή του κόρη Αθανασία η οποία αν και πέντε μόλις χρονών επιδεικνύει ιδιαίτερο ζήλο στο δίπλωμα των ψηφοδελτίων.

Σίγουρα ένα από τα δυνατότερα «χαρτιά» της «ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ο Βασίλης Τσιγκέλης δηλώνει:

«Με εργατικότητα, υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια θέλω να προσφέρω και εγώ στον τόπο που αγαπώ. Ελπίζω και βασίζομαι στη βοήθειά σας για να πετύχουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο που αγαπάμε, για εμάς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ