ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΗ “ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ” ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη συναυλία Λαρισαίων καλλιτεχνών πριν την κεντρική πολιτική ομιλία του Απόστολου Καλογιάννη

foto (Αντιγραφή)

Μια μεγάλη και ξεχωριστή «γιορτή» ετοιμάζει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» κατά την  κεντρική προεκλογική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Εκτός από την ομιλία του Απόστολου Καλογιάννη, που θα ξεκινήσει περίπου στις 8.30 το βράδυ, η Συμπαράταξη Λαρισαίων, ετοιμάζει, την ημέρα που γιορτάζει πόλης,  μια μεγάλη «εκδήλωση – γιορτή για την Ανοιξη της Νίκης και της Ανατροπής».

Ειδικότερα, στο χώρο μπροστά από το κτίριο της Ιατρικής Σχολής, θα στηθεί μια μεγάλη εξέδρα – σκηνή, απ΄ όπου από τις 6.30 περίπου το απόγευμα και μέχρι την έναρξη της ομιλίας του Απόστολου Καλογιάννη θα εμφανιστούν, αφιλοκερδώς, γνωστοί Λαρισαίοι μουσικοί.

Ένα νεανικό συγκρότημα, και άλλοι δεκαπέντε καλλιτέχνες θα κρατήσουν συντροφιά τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους και θα παραδώσουν την σκυτάλη στον Απόστολο Καλογιάννη για την κεντρική του ομιλία ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση – γιορτή θα συμμετάσχουν  το νεανικό συγκρότημα ” ThePeople” που θα ανοίξει την μεγάλη συναυλία στις 6.40μ.μ. και θα  ακολουθήσουν  (με αλφαβητική σειρά):

Ελένη Γράβαλου, Αντώνης Ζαφειρίου, Θωμάς Θωμαΐδης, Νίκος Ιγγλέζος, Σπύρος Καβαλιεράτος,           Ντίνος Καραποστόλου, Πασχάλης Κρίγκας, Κλειώ Λεβέντη, Γιάννης Λύτρας , Γιώργος Νταναβάρας, Σάκης Πνευματικός, Πέτρος Στάϊκος, Δάφνη Τζήκα, Κώστας Χαμπίμπης, Δάφνη Χατζηδάκη.

Η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και ο υποψήφιος δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, καλούν τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν στην «Γιορτή της Νίκης και της Ανατροπής» σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ