ΑΝΔΡ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝ. ΨΥΡΡΑ

ANTREAS-1B (Αντιγραφή)Εχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος Αμπελώνα επί δημαρχίας Χρυσοβέργη, και δημοτικός σύμβουλος σήμερα, αλλά και έχοντας αφιερώσει πολύ χρόνο στον αθλητισμό, ο Ανδρέας Γιαννόπουλος είναι πρόσωπο που αναμφισβήτητα συμβάλει τα μέγιστα στην ισχυροποίηση του συνδυασμού της Αν. Ψύρρα.

Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος γεννήθηκε το 1975 στον Αμπελώνα, όπου και κατοικεί μόνιμα, μαζί με την σύζυγό του, Μάχη Γιαννώτα και τα τρία τους παιδιά. Αγρότης στο επάγγελμα, ασχολείται με τη συστηματική καλλιέργεια και φροντίδα των χωραφιών του.

Από νεαρή ηλικία έδειξε αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το Μπάσκετ, αρχικά ως αθλητής, ο ίδιος, και μετέπειτα ως προπονητής των τμημάτων υποδομής των τοπικών αθλητικών σωματείων του Αμπελώνα (Α.Σ. «Γ.Σ.Α.» & Α.Ο. «ΑΙΟΛΟΣ»). Αργότερα, έχοντας αποκτήσει Δίπλωμα Προπονητή (Γ’ κατηγορίας) από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα του νεοσύστατου Α.Σ. «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – 1986», το οποίο υπό την καθοδήγησή του και με εντατική προσπάθεια, διαγράφει αξιόλογη πορεία και, τον τελευταίο χρόνο, πετυχαίνει την άνοδό του σε ανώτερη κατηγορία (Α1 ΕΣΚΑΘ).

Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρωτοασχολήθηκε το 2006 και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε Δήμο Αμπελώνα. Διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αμπελώνα (Π.Ο.Δ.Α.), ενώ το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Ανακύκλωσης & Πρασίνου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε τα μέγιστα στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, στη συντήρηση των χώρων πρασίνου και στη δημιουργία οικολογικής συνείδησης των κατοίκων, μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης. Στις τελευταίες εκλογές, επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, στον Καλλικρατικό, πλέον, Δήμο Τυρνάβου, με τον συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ».

Η εμπειρία και οι γνώσεις του σε θέματα αυτοδιοίκησης και η θέλησή του να υπηρετήσει το Δήμο Τυρνάβου, τον ώθησαν στην απόφαση να θέσει εκ νέου τον εαυτό του στην κρίση των συμποπολιτών του, ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Θέλει, ξέρει και μπορεί να προσφέρει στον τοπικό πολιτισμό & αθλητισμό και όχι μόνο. Για αυτό, με στόχο πάντα την ανάπτυξη και ανάδειξη του τόπου, συμμετέχει στον συνδυασμό «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», με υποψήφια Δήμαρχο την κ. Αναστασία Ψύρρα. Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο κ. Γιαννόπουλος είναι απαραίτητος και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο;

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ