ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑΣ

???????????????????????????????«Την πρώτη Κυριακή περνάμε, τη δεύτερη Κυριακή νικάμε», αυτό είναι το μήνυμα που με αποφασιστικότητα και συνέπεια εκπέμπουμε στην κοινωνία της Λάρισας μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Διότι εμείς είμαστε η παράταξη που εγγυάται τη νίκη στο δεύτερο γύρο των εκλογών και την πραγματική αλλαγή στον δήμο.

Δεν είναι τυχαίο που κανείς άλλος συνδυασμός δεν θέλει να μας βρει απέναντί του στο δεύτερο γύρο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με την κίνηση ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» κ. Έκτορας Νασιώκας σε συνάντηση που είχε σήμερα με νέες και νέους της Λάρισας.

Ο κ. Νασιώκας επανέλαβε την άποψη πως στις εκλογές της 18ης Μαΐου «κλείνει οριστικά ο κύκλος της απερχόμενης δημοτικής αρχής και μαζί μ’ αυτήν και ο κύκλος των παρατάξεων του χθες. Η παράταξή μας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» είναι η παράταξη που ενώνει τη Λάρισα, η πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη στις εκλογές, η αυθεντικά καινούργια πρόταση στις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους», επισήμανε και διαβεβαίωσε: «Έχουμε την εμπειρία, το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό, τη φρεσκάδα μιας πρωτόγνωρα βαθειάς ανανέωσης από κοινωνικά επιτυχημένους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά. Για μας η Αυτοδιοίκηση είναι η φωνή των πολιτών. Ένα ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο συμμετοχής, πρωτοβουλιών και δράσεων των τοπικών κοινωνιών. Είναι ο βασικός μοχλός σχεδιασμού και υλοποίησης της τοπικής ανάπτυξης, Είναι το κέντρο παροχής φιλικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον πολίτη».

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας παρουσίασε στις νέες και τους νέους της Λάρισας τις εξής προτάσεις της κίνησης ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη» για μία πόλη «έξυπνη», «καινοτόμα» και «ικανή»:

-Βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

-Ενίσχυση της διαφάνειας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

-Τόνωση του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.

-Παροχή Έξυπνων Υπηρεσιών.

-Ψηφιακή Δημοκρατία, Διαφάνεια, Λογοδοσία.

-Ψηφιακή Αλληλεγγύη.»

Έμφαση έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και στις προτάσεις για ένα δήμο που θα σέβεται τους πολίτες και το περιβάλλον, αναφέροντας τις εξής δεσμεύσεις:

-«Αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων παλαιάς τεχνολογίας με λαμπτήρες τελευταίας γενιάς τύπου LED.

-Μετατροπή των απορριμματοφόρων του δήμου μας σε οχήματα κατανάλωσης συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

-Ενεργειακή αναβάθμιση των δημοτικών κτηρίων σε κτήρια χαμηλότερης ενεργειακής κατανάλωσης.

-Δημιουργία προγραμμάτων ενημέρωσης των πολιτών και εκπαίδευσης των δημοτικών υπαλλήλων στους τρόπους εξοικονόμησης υλικών και ενέργειας.

-Δημιουργία νέου πλάνου μετακίνησης των πολιτών με την προώθηση και χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς και ποδηλάτου.

-Δημιουργία χώρων για την ασφαλή στάθμευση ποδηλάτων.

-Δημιουργία διαδρομών που θα είναι προσβάσιμες και ασφαλείς για πεζούς και ποδηλάτες.

-Δημιουργία σταθμών μέτρησης σε μόνιμη βάση της ποιότητας του πόσιμου νερού, της μόλυνσης στον Πηνειό και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

-Θωράκιση δημοτικών κτηρίων και χώρων όπως μουσεία, βιβλιοθήκες και μνημεία, με φιλικά προς το περιβάλλον anti-graffiti υλικά.

-Βιώσιμη ανάπτυξη.

-Προστασία του περιβάλλοντος.

-Στροφή στη δημιουργία πόλεων όσο το δυνατόν πιο αυτόνομες ενεργειακά.»

ΣΤΗΝ ΠΟΑΕΑ

Τα γραφεία της Πανελλήνιας Οργάνωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΟΑΕΑ) επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Έκτορας Νασιώκας συνοδευόμενος από υποψήφιους της κίνησης ελπίδας «Λάρισα – Ανθρώπινη Πόλη».

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, ο κ. Νασιώκας επαναβεβαίωσε την εκτίμηση που τρέφει στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης για την προσφορά τους στην πατρίδα, ενώ οι αντιστασιακοί επισήμαναν ότι «ο Έκτορας είναι διαχρονικά, σταθερά στο πλευρό μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ