ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΦΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΔΑΣΟΧΩΡΙ

Σε επίσκεψή της στη ΔΕΥΑΛ δεσμεύθηκε ότι το νερό θα παραμείνει δημόσιο αγαθό

Giannouli_02 (Αντιγραφή)Τη δημοτική κοινότητα της Γιάννουλης επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της, ενώ προηγουμένως επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες στην περιοχή όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους.

«Βασική προτεραιότητά μας ως νέα δημοτική Αρχή θα είναι η μελέτη και κατασκευή της περιμετρικής οδού, έκταση που έχει ήδη απαλλοτριωθεί από την πράξη εφαρμογής και η οποία ξεκινάει από τον πύργο του Χαροκόπου, εφάπτεται του οικισμού από την βορεινή πλευρά και καταλήγει πάλι στην οδό Κοζάνης πίσω από το κοιμητήριο. Στο εγκεκριμένο σχέδιο της Γιάννουλης προβλέπεται ότι ο κεντρικός δρόμος μετατρέπεται σε γραμμικό πάρκο χωρίς να αλλάζουν οι χρήσεις των υφιστάμενων παράπλευρων οδών. Το έργο αυτό θα αλλάξει άρδην την εικόνα και το επίπεδο του οικισμού. Επίσης, η κατασκευή αστικού κέντρου υγείας και η αξιοποίηση των 50 στρεμμάτων της παλαιάς εμποροπανήγυρης, που προβλέπεται ως χώρος πάρκου από το σχέδιο πόλης, αποτελούν μέρος του προγράμματός μας» σημείωσε η επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Λάρισα Νέα Αρχή» κ. Ρένα Καραλαριώτου, η οποία έκλεισε την ομιλία της προς τους πολίτες λέγοντας: «Φυσικά, ζητήματα της καθημερινότητας όπως έργα οδοποιίας, καθαριότητα της περιοχής και φωτισμός θα αντιμετωπισθούν άμεσα.»

Σε Φαλάνη και Δασοχώρι

Falani_03 (Αντιγραφή)«Στόχος μας ως «Λάρισα – Νέα Αρχή» είναι η πλήρης ένταξη της Φαλάνης στη ζωή της πόλης της Λάρισας». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της στους κατοίκους του οικισμού η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς συμβούλους στην περιοχή.

Στην ομιλία της προς τους κατοίκους του οικισμού η επικεφαλής του συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» ανέφερε: «Προτεραιότητά μας είναι να συνταχθεί το σχέδιο πόλης του οικισμού, με πολεοδόμηση κατά πολεοδομική ενότητα ή γειτονιά, αναγνώριση της υφιστάμενης ρυμοτομίας στο εσωτερικό του οικισμού με διαπλατύνσεις όπου είναι εφικτό και σχεδιασμό νέας, σύγχρονης ρυμοτομίας στις επεκτάσεις του οικισμού. Είναι αυτονόητο ότι θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα καθημερινότητας. Στη συν-τήρηση των δρόμων και πεζοδρομίων, στη συντήρηση και τον καθαρισμό των πάρκων και των πλατειών της περιοχής. Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Πολιτικής που θα εφαρμόσουμε, θεωρούμε υποχρέωσή μας την εύρεση ενός κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει το ΚΑΠΗ της περιοχής, για να λειτουργεί ως χώρος συγκέντρωσης και αναψυχής των ηλικιωμένων κατοίκων.»

Σημειώνεται ότι η κ. Καραλαριώτου επισκέφθηκε επίσης τον οικισμό του Δασοχωρίου όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα του οικισμού και τις λύσεις που προτείνει η «Λάρισα Νέα Αρχή».

Το νερό θα παραμείνει δημόσιο αγαθό

ΔΕΥΑΛ (Αντιγραφή)Επίσκεψη στη ΔΕΥΑΛ πραγματοποίησε η κ. Καραλαριώτου όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ, Αχιλλέα Μητράκο και με τους εργαζόμενους. Στη συνάντηση μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΛ. Από την πλευρά της η κ. Καραλαριώτου ξεκαθάρισε ότι τάσσεται κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού και δήλωσε: «Θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους ώστε να μη χαθούν θέσεις εργασίας.»

Σε Α’ & Β’ ΔΟΥ

«Η υπερφορολόγηση γονατίζει τους πολίτες. Θα δώσουμε έμφαση στην Κοινωνική Πολιτική»

Την Α’ και Β’ Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) Λάρισας επισκέφθηκε η κ. Καραλαριώτου, όπου συζητώντας με τους Διευθυντές των υπηρεσιών, κ. Ζήση Μπαλμπούζη και κ. Ελένη Τζιότζιου αντίστοιχα, ενημερώθηκε για τα ζητήματα λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ κυριάρχησε το θέμα των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας. «Οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μεγεθύνονται και εξαιτίας της υπέρμετρης φορολόγησης. Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα Κοινωνικής Πολιτικής προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας ώστε να βοηθηθούν όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη» υπογράμμισε η υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Στο Δήμο Λαρισαίων

Ιδιαίτερη αναφορά στο αξιόλογο προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος Λαρισαίων έκανε η κ. Ρένα Καραλαριώτου κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο κτίριο του Δήμου Λαρισαίων: «Είναι πολύ σημαντικό ότι οι υπηρεσίες του Δήμου στελεχώνονται από αξιόλογους και ικανούς ανθρώπους», ενώ συνέχισε «Με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων και με τους αξιόλογους υπαλλήλους θα έχουμε καθημερινή και ουσιαστική συνεργασία, με μοναδικό μας στόχο να λύσουμε τα προβλήματα των πολιτών και να αλλάξουμε τη Λάρισα.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ