Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ:  ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

???????????????????????????????«Ο ενθουσιασμός σας την Κυριακή γίνεται ποτάμι και παρασέρνει όλους αυτούς που θέλουν να μας γυρίσουν χρόνια πίσω. Οι δημότες μας δίνουν σαρωτική νίκη, αναγνωρίζοντας την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλαμε για να νοικοκυρέψουμε τον Δήμο Κιλελέρ, αποκαθιστώντας τη χαμένη του αξιοπρέπεια ». Με θέρμη υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Χάλκη τον Ρίζο Κομήτσα,

που μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του. « Μετά τις εκλογές εμείς εδώ θα είμαστε, κοντά σας, άλλοι θα γίνουν άφαντοι και θα ψάχνετε να τους βρείτε » είπε ο δήμαρχος Κιλελέρ και εκ νέου υποψήφιος ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ

???????????????????????????????Θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών ο κ. Κομήτσας υπογράμμισε: « Με σκληρή δουλειά και με τους κόπους όλων των δημοτών μηδενίσαμε το χρέος των 4,2 εκατ. ευρώ που παραλάβαμε τον Ιανουάριο του 2011. Το πετύχαμε περικόπτοντας αλόγιστες δαπάνες, που τις πλήρωναν οι πολλοί για να περνάνε καλά οι λίγοι, οι «εκλεκτοί», τα «δικά τους παιδιά». Σήμερα, ο Δήμος μας  λειτουργεί υποδειγματικά, με διαφάνεια, με οικονομία σε κάθε μας προμήθεια, με σχέδιο σε κάθε μας έργο, με πρόγραμμα στις ανταποδοτικές υπηρεσίες προς όφελος όλων των πολιτών. Δε θα αφήσουμε να χαθούν όσα καταφέραμε με τόσο αγώνα, να επικρατήσουν χρεοκοπημένες πρακτικές, που ο κόσμος έχει σιχαθεί, να αναλάβουν τις τύχες μας άνθρωποι οι οποίοι φέρουν τεράστια ευθύνη για τη διάλυση της ΕΑΣ Λάρισας » επισήμανε.

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

« Την Κυριακή κόβουμε την όρεξη σε αυτούς που έβαλαν υποψηφιότητα μετά από υπόγειες συμφωνίες και συνδιαλλαγές, που πρώτα τις κατήγγειλαν αποχωρώντας και στη συνέχεια τις υπηρέτησαν. Κόβουμε την όρεξη σε αυτούς που ορέγονται παχυλούς μισθούς και καρέκλες αντιδημάρχων ή προεδρίες στη ΔΕΥΑΚ και τα νομικά πρόσωπα του Δήμου » ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Κομήτσας.  Εξήγησε, δε, ότι στην « Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών » η κατανομή των αξιωμάτων γίνεται μετά τις εκλογές και όχι πριν, αφού οι πολίτες αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο δήμαρχος εξήγησε ότι παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή κλήθηκε να λειτουργήσει με το 1/3 των πόρων που λάμβαναν οι Δήμοι μέχρι το 2010, έγιναν δεκάδες παρεμβάσεις σε όλη την επικράτεια του Δήμου Κιλελέρ και επιλύθηκαν προβλήματα που παρέμεναν άλυτα για χρόνια. «Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια, με συστηματική δουλειά πετύχαμε πολλά και είμαστε περήφανοι για το έργο μας. Είμαστε περήφανοι για τη σημερινή εικόνα της Χάλκης, η οποία απέκτησε σημαντικές υποδομές και κατέκτησε τη θέση που της αξίζει, ως ένα σύγχρονο και δυναμικά αναπτυσσόμενο περιαστικό κέντρο».

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Διεξοδική αναφορά έκανε ο κ. Κομήτσας στο όραμα και το σχεδιασμό της παράταξής του για τη νέα θητεία, σημειώνοντας ότι υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, παρά τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. «Εμείς δε θα σας τάξουμε, ότι θα αρχίσει να ρέει άφθονο χρήμα στον Δήμο μας, δεν υποτιμάμε τη νοημοσύνη σας. Αυτό που μπορούμε να πούμε, όμως, με σιγουριά είναι πως τα χρήματα που μέχρι τώρα πήγαιναν για την εξόφληση του χρέους, στην νέα περίοδο θα διοχετευθούν σε έργα και παρεμβάσεις για να κάνουμε τα χωριά μας ακόμη καλύτερα, για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Δήμο μας να είναι πρωταγωνιστής και όχι ουραγός των εξελίξεων στον τόπο μας».

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣ

Κλείνοντας την ομιλία του ο δήμαρχος Κιλελέρ κάλεσε όλους τους πολίτες να πάρουν προσωπικά την υπόθεση των εκλογών της Κυριακής. « Σας καλώ όλους να δώσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελευταία ώρα, με νηφαλιότητα και επιχειρήματα μακριά από άναρχες κραυγές και προκλητικά ψέματα, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αφού είμαστε η παράταξη που εκφράζει τα συμφέροντα και τις αγωνίες όλου του κόσμου. Και να είστε σίγουροι ότι την Κυριακή η νίκη μας δε θα έχει προηγούμενο, θα είναι η μεγάλη νίκη της υπευθυνότητας απέναντι στο λαϊκισμό, της συνέπειας απέναντι στην προκλητικότητα και την αυθαιρεσία» κατέληξε ο κ. Κομήτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ