ΣΤ. ΧΑΤΖΗΣ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ συνΠΟΛΙΤΕΙΑ

χατζης (Αντιγραφή)Στο συνδυασμό «συνΠολιτεία – Στροφή στον Πολίτη» με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Σαρχώση, συμμετέχει ο Στέλιος Χατζής διευθυντής του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, άτομο που έχει αναπτύξει πολύπλευρη δράση στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου.

Ατομο που έχει μάθει να δουλεύει σκληρά πέρα από ωράρια και σαββατοκύριακα καταφέρνει να βρει χρόνο για όλα, αφού συμμετέχει και σε διοικητικά συμβούλια συλλόγων επεκτείνοντας την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

Γεννήθηκε  στις  28 Ιουλίου 1965 και είναι παντρεμένος  με  την Καλλιόπη Ζιώγα με την οποία πέκτησε  αποκτώντας  3 (τρία) παιδιάτον Γιάννη, τη Μαρία και την Ευαγγελία – Αρτεμις.

Εργάζεται  στον  ΑΓΡΟΤΙΚΟ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ : Α.Σ.Ε.Π.Ο.Π  ΤΥΡΝΑΒΟΥ για 20 συναπτά έτη  κατέχοντας τη  θέση  του διευθυντή και  υπηρετώντας τον κύρια  στο  τμήμα  των  οικονομικών  υπηρεσιών.

Είναι  πτυχιούχος  του Οικονομικού Τμήματος της  σχολής Νομικών, Οικονομικών και  Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι μέλος  του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Κατέχει τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ  του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού και 4ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου, τη θέση του αντιπροέδρου στον Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου και του μέλους στο Δ.Σ του  συλλόγου Τριτέκνων  Τυρνάβου (Οι 3 Ιεράρχες). Παράλληλα συμμετέχει και στους Θεσσαλούς Πολίτες του Κόσμου.

Με τέτοια έντονη δράση και παρουσία σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά και από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Τυρναβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ