ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΡΛΑ

oik2 (Αντιγραφή)Προβολή ταινίας πραγματοποίησε η κίνηση «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ» το βράδυ της Παρασκευής 16 Μαΐου, σε ατμόσφαιρα Θερινού σινεμά, στην πλατεία ταχυδρομείου της Λάρισας, μπροστά στο κτήριο της ιατρικής σχολής. Η ταινία ήταν παραγωγής του πρώτου καναλιού της Γερμανικής τηλεόρασης και αφορούσε  την λίμνη Κάρλα.

Από την προβολή της ταινίας προέκυψε, ότι η έως τώρα  κατασκευή του έργου της Κάρλας, παρουσιάζει σωρεία αστοχιών και κακοτεχνιών και δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Είναι και αυτό ένα από τα πολλά έργα, τα μεγάλα, για τα οποία περηφανεύεται η προηγούμενη περιφερειακή αρχή, α λα κάρτ, όπου και όταν την βολεύει και το αποποιείται όταν δεν τη συμφέρει.

oik1 (Αντιγραφή)Ένα έργο, που από την έως τώρα υλοποίησή του, όμως, δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί, ως έργο «φούσκα», όπως και οι άλλες φούσκες που μας έφεραν ως εδώ, στην φρικτή κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες και οι Θεσσαλοί. Μια παρέμβαση, που αντί για αξιοποίηση πόρων οδηγεί στην κατασπατάλησή τους, σε καιρούς που αυτοί βρίσκονται σε ανεπάρκεια και πρέπει να χρησιμοποιούνται κατάλληλα, με σύνεση και τρόπο αποτελεσματικό προς όφελος της κοινωνίας.

Όχι άλλες κορδέλες ας νοιαστούμε πραγματικά για τον τόπο μας.

Ο επικεφαλής της  κίνησης « ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», Νίκος Πουτσιάκας,   απευθυνόμενος προς το κοινό, διαβεβαίωσε ότι  θα συμβάλει γόνιμα προς την ορθή αξιοποίηση των πόρων, θα αποτρέψει επανάληψη παρόμοιων αστοχιών και θα λειτουργήσει συναινετικά για να επιτευχθούν στόχοι των έργων που οδηγούν στη βιώσιμη ευημερία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ