ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ : ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΤΑΜΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

kalogiannis kalpi1 (Αντιγραφή)Στο 360ο εκλογικό τμήμα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο της Λάρισας, στη Νεράιδα, ψήφισε στις 10.30 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπαράταξης Λαρισαίων»  κ. Απόστολος Καλογιάννης. Αμέσως μετά την άσκηση εκλογικού δικαιώματος, ο κ. Καλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι ημέρα της κάλπης. Μέρα γιορτής, μέρα Δημοκρατίας. Κατά την προεκλογική περίοδο, συναντήσαμε οργή και αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν στην χώρα και δυσαρέσκεια για όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας. Ζητάμε από τους συμπολίτες να έρθουν μαζικά στις κάλπες και να μετατρέψουν αυτά τα συναισθήματα σε ένα ορμητικό ποτάμι ανατροπής. Ζητάμε να στείλουν τη Συμπαράταξη στο β’ γύρο των εκλογών και να βάλουμε τα θεμέλια για τη μεγάλη νίκη. Τα προβλήματα σήμερα δεν έχουν χρώμα.

kalog kalpi1 (Αντιγραφή)Γι αυτό ζητάμε από όλους τους συμπολίτες μας να μας στηρίξουν. Γνωρίζουν καλά ότι θα πορευτούμε με δημοκρατικό ήθος, με εντιμότητα και διαφάνεια. Ψήφο στη Συμπαράταξη Λαρισαίων, ψήφο για νίκη και ανατροπή»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ