ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΚΑΙ Τ. ΤΣΙΑΠΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

lampr (Αντιγραφή)Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώργος Λαμπρούλης, κατά την προσέλευσή του στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει ανέφερε τα εξής: 

“Μπροστά στην κάλπη ο καθένας και η καθεμία να σταθεί με τη συνείδηση του αλλά και με το μυαλό στην επόμενη μέρα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους ΕΒΕ, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες και τη νεολαία της πόλης να ψηφίσουν μαζικά και αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για να υπάρχει την επόμενη μέρα των εκλογών ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, ώστε, να μπορέσουμε να καθυστερήσουμε, να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται”.

tsiap (Αντιγραφή)Η δήλωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσου Τσιαπλέ, κατά την προσέλευσή του στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει αναφέρει τα τα εξής:

Στις σημερινές Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, καλέσαμε την εργατική τάξη, τους μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ, του νέους και τις γυναίκες του Νομού Λάρισας, να αγνοήσουν τα ψευτοδιλήμματα, τους εκβιασμούς, τις κάλπικες υποσχέσεις και να δυναμώσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζει το ΚΚΕ. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να προβάλουν αποτελεσματική αντίσταση και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την γενική αντεπίθεση για τη ριζική αλλαγή σε επίπεδο εξουσίας και οικονομίας που έχει ανάγκη ο λαός. Ας δείξει και με την ψήφο του, ότι αρχίζει να σηκώνει ανάστημα. Να ολοκληρώσει το βήμα μπροστά την άλλη Κυριακή και με ψήφο στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ