ΚΑΠΠΑ RESEARCH: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕ 42% ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

UES (Αντιγραφή)Σαφές προβάδισμα του Κ. Αγοραστού δείχνει το exitpollτης  Kάππα Research που έγινε για λογαριασμό του ΒΗΜΑτος. Στη δεύτερη θέση ισοψηφούν η Ηρώ Διώτη και ο Ν. Τσιλιμίγκας. Το ίδιο  exitpoll δείχνει ανατροπές στην  περιφέρεια Αττικής και το Δήμο της Αθήνας με σημαντική υποχώρηση των υποψηφίων που στηρίζονται από την ΝΔ.

Στην περιφέρεια Αττικής στην  πρώτη θέση βρίσκεται η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ  Ρένα Δούρου με 29,1% και ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 21,7%  ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος βρίσκεται στην τρίοτη θέση.

Στο Δήμο της Αθήνας προηγείται  ο υποψήφιος του Σύριζα Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 22,4% και ακολουθεί ο Γιώργος Καμίνης με 20,6 % ενώ την έκπληξη κάνει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλ.Κασιδιάρης που βρίσκεται στην τρίτη θέση με οριακή διαφορά -15,9% έναντι 15,7%- απο τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Απ.Τζιτζικώστας με 35,1% και ακολουθούν με οριακή διαφορά ο Γ.Ιωανννίδης με 16% και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου του Σύριζα με 15,6%.

Στην Πελοπόννησο προηγείται με σημαντική διαφορά ο Π.Τατούλης 43,1%, στη Θεσσαλία ο Κ.Αγοραστός με 42,5% και στην περιφέρεια Κρήτης ο Στ. Αρναουτάκης με 40.4%.

Για να δείτε το exit poll πατήστε ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ