ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ

pol-660_1Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου της Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Αννας Πολλάτου. Η άτυχη 31χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας.

Σύμφωνα με το ilialive, η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν η Αννα Πολλάτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και αφού εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με ένα αγροτικό όχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση η 31χρονη αθλήτρια βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας με διερχόμενο αυτοκίνητο δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος.

Η Αννα Πολλάτου είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στη Ρυθμική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Επίσης, υπήρξε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οζάκα το 1999, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων (2 στεφάνια-3 κορδέλες) και στις 10 κορίνες ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό. Την ίδια χρονιά, είχε πάρει χρυσό μετάλλιο και στα τρία προαναφερθέντα αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Το 2000 στο διεθνές meeting του Τιέ είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 2 στεφάνια-3 κορδέλες, το ασημένιο στο σύνθετο και το χάλκινο στις κορίνες.

 

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ