Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

KOM1 (Αντιγραφή)Σε δήλωσή του ενόψει των εκλογών της Β΄ Κυριακής στον Δήμο Κιλελέρ, ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών», κ. Ρίζος Κομήτσας, τονίζει: « Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους χιλιάδες δημότες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν τίμιο, ειλικρινή και καθαρό αγώνα με τον κόσμο μας στη βάση κοινών αρχών και ιδεών, διατηρώντας το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ψυχραιμία μας, αν και προκληθήκαμε επανειλημμένα.

Η παράταξή μας δέχθηκε έναν ανηλεή πόλεμο από παράγοντες του κυβερνητικού μηχανισμού και προβεβλημένα τοπικά κομματικά στελέχη, που είχαν μία σκανδαλώδη ανάμιξη στα δημοτικά μας πράγματα.

Βουλευτές και κομματικά γραφεία, συγκεκριμένοι παρατρεχάμενοι της εξουσίας,  που εδώ και χρόνια θέλουν να κρατούν σε ομηρία τις τοπικές μας κοινωνίες, συνασπίστηκαν και εξαπέλυσαν μία λυσσαλέα επίθεση εναντίον μας.

Για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιήθηκαν πρακτικές, οι οποίες μας παραπέμπουν σε μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου μας. Πακτωλός χρημάτων στην προεκλογική εκστρατεία, υποσχέσεις για διορισμούς και ρουσφέτια, προσπάθειες εξαγοράς συνειδήσεων, απειλές, εκφοβισμοί συνέθεσαν το προεκλογικό τοπίο στον Δήμο μας.

Αυτή είναι η αλήθεια και οφείλουν να τη γνωρίζουν οι δημότες μας και να τη λάβουν σοβαρά υπόψιν πηγαίνοντας την Κυριακή να ψηφίσουν και να επιλέξουν δήμαρχο για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Κιλελέρ.

Παρά την τεράστια κινητοποίηση εναντίον μας, η παράταξή μας όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά πορεύεται με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα στη Β΄ Κυριακή των εκλογών υποστηριζόμενη από μία μεγάλη πλειοψηφία συμπολιτών μας, που δε θέλουν να παραδοθεί ο Δήμος μας σε ανθρώπους, οι οποίοι θα τον γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω και θα διαλύσουν σε λίγους μήνες όσα με τόσο κόπο καταφέραμε αυτά τα τρεισήμισι χρόνια.

Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι και είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες μας, που έχουν υποφέρει από τέτοιες συμπεριφορές, δε θα αφήσουν να παραδοθεί ο Δήμος Κιλελέρ σε ακραίες ιδέες και να γίνει ορμητήριο εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων.

Η ευθύνη για την τύχη του Δήμου μας ανήκει σε όλους μας και στον καθέναν ξεχωριστά ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ