ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ

larissaΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων στους δήμους της περιφερειακής ενότητας Λάρισας και στην περιφέρεια Θεσσαλίας αφού στα πληροφοριακά συστήματα η καταμέτρηση ξεπερνά στο σύνολο των 7 δήμων και της περιφέρειας το 96% ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε και το 100%.

Βάσει αυτών των αποτελεσμάτων τους νέους τοπικούς άρχοντες σε περιφέρεια και δήμους θα τους μάθουμε μετά την ψηφοφορία της 2ης Κυριακής 25 Μαϊου.

Τα δίδυμα διαμορφώνονται ως εξής: Περιφέρεια Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός – Ν. Τσιλιμίγκας με τα ποσοστά και την κατανομή των εδρών που φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

periferia

 

 

Στο δήμο Αγιάς στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Αντώνης Γκουντάρας και Γρηγόρης Καλαγιάς αφού ο νυν δήμαρχος συγκέντρωσε ποσοστό 49,3%. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

agia

Στο δήμο Ελασσόνας στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Ν. Ευαγγέλου και Γιώργος Πασχόπουλος. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

elassona

Στο δήμο Κιλελέρ στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Θανάσης Νασιακόπουλος και Ρίζος Κομήτσας. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

kileler

Στο δήμο Λαρισαίων στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Ρένα Καραλαριώτου και Απόστολος Καλογιάννης. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

larisa

Στο δήμο Τεμπών στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Κώστας Κολλάτος και Γιώργος Μανώλης. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

tempon

Στο δήμο Τυρνάβου στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Νίκος Μαλάκος και Παναγιώτης Σαρχώσης. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

tyrnavos

Στο δήμο Φαρσάλων στο δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Αρης Καραχάλιος και Χρήστος Καπετάνος. Τα ποσοστά και η κατανομή των εδρών φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

farsalon

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ