ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΟΙ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ Γ. ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

ευαγγ (Αντιγραφή)πασχ (Αντιγραφή)Ολοκληρώθηκε για το δήμο Ελασσόνας η καταμέτρηση των ψήφων και η καταχώρησή τους στο σύστημα. Βάσει των συνολικών και ολοκληρωμένων αποτελεσμάτων ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών Νίκος Ευαγγέλου και ο δεύτερος της χθεσινής αναμέτρησης και νυν δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος που θα βρεθούν στο δεύτερο γύρο αναλυτικά ανά δημοτική ενότητα πήραν

τις ψήφους που φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

elas1anal

 

 

 

 

 

elas2anal

 

 

 

Σε δήλωσή του ο νυν δήμαρχος για το αποτέλεσμα των εκλογών ανέφερε: “Ο λαός του Δήμου της Ελασσόνας, έστειλε σε όλους τους συμμετέχοντες στις χθεσινές Δημοτικές Εκλογές, ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα. Να προσπαθήσουμε όλες οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου, να δουλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για να πάμε μπροστά.

Είναι ξεκάθαρο πως οι πολίτες ζώντας σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο πολιτικά κλίμα, έστειλαν τα δικά τους πολιτικά & κομματικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο συνδυασμός μας, ως ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος και ακομμάτιστος, κατάφερε – παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει 3 κομματικές υποψηφιότητες – να διατηρήσει τις δυνάμεις του.

Παρά την οικονομική κρίση και την κεντρική πολιτική αντιπαράθεση, ο λαός του Δήμου μας, κρίνοντας το μέχρι σήμερα έργο, το πρόγραμμα και το όραμά μας, μας εμπιστεύθηκε σε ένα μεγάλο ποσοστό.

Εν όψει των εκλογών του δεύτερου γύρου στις 25 Μαΐου, είμαι βέβαιος πως οι συμπολίτες μας – απαλλαγμένοι από τα διλήμματα που πολλοί θέλησαν να τους βάλουν-  θα μπορέσουν να δουν και να κρίνουν έργο, προγράμματα, εμπειρία και κύρος των υποψηφίων και τελικά να επιλέξουν.

Πιστεύουμε ότι σε αυτή την κρίσιμη για την συνέχιση και ολοκλήρωση ενός έργου, στιγμή, οι συμπολίτες μας θα μας εμπιστευθούν και θα πορευθούν μαζί μας για να ολοκληρώσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, αυτή την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ