ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Αφησε υπονοούμενα για εμπόριο ψήφων και ζήτησε να σταματήσει η σπέκουλα περί στήριξης συγκεκριμένου υποψηφίου

ρο (Αντιγραφή)Την πρότασή του για ψήφο κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Τυρνάβου, ανακοίνωσε σήμερα μιλώντας στο paidis.com ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Ροντούλης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του και ο ίδιος θα δώσουν τη μάχη μέσα από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου για το καλό του τόπου και των δημοτών.

Στη δήλωσή του ο κ. Ροντούλης ανέφερε τα εξής: ” Η “Δράση Πολιτών” καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη χωρίς παρωπίδες, γραμμάτια και δεσμεύσεις, βγαλμένη μέσα από την κοινωνία στέλνει μήνυμα: Ο πολίτης έχει και νου και κρίση και πρέπει να ψηφίσει κατά συνείδηση”. Μάλιστα κληθείς να σχολιάσει φήμες της χθεσινής μέρας περί στήριξης στο συνδυασμό του νυν δημάρχου ο κ. Ροντούλης ήταν ξεκάθαρος. “Πρέπει να σταματήσει η σπέκουλα. Εμείς ούτε θα στηρίξουμε ούτε θα χτυπήσουμε κανέναν”.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ξεκαθάρισε ότι η “Δράση Πολιτών” θα συνεχίσει να υφίσταται με δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία.

“Η Δράση Πολιτών θα συνεχίσει να υφίσταται. Ανά τρίμηνο θα υπάρχουν συγκεντρώσεις της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” και των μελών και φίλων της Δράσης Πολιτών προκειμένου να αποφασίζονται δράσεις και να υπάρχει αλληλοτροφοδότηση.

Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο συνδυασμός εκπροσωπείται και στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε όλα τα τοπικά συμβούλια, ενώ έχει και τον κ. Φάκα πρόεδρο στο τοπικό συμβούλιο Βρυοτόπου. Εχουμε οργανωμένη δομή και στόχος μας είναι η δυναμική παρουσία στην κοινωνία μέσα από τη συνεργασία και την αλληλοτροφοδότηση Πρωτοβουλίας Πολιτών και Δράσης Πολιτών.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των εκλογών ο κ. Ροντούλης άφησε αιχμές κατά συνυποψηφίων του λέγοντας τα εξής: “Εμείς προσπαθούσαμε με επιχειρήματα και οργανωμένο πρόγραμμα να χτίσουμε για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Δυστυχώς άλλοι προσπαθούσαν να γκρεμίσουν έχοντας θέσει σε λειτουργία μία βιομηχανία λάσπης και συκοφαντιών”.

Κλείνοντας τη συνομιλία μαζί του ο κ. Ροντούλης έριξε και τη βόμβα του που αναμένεται να συζητηθεί στην τοπική κοινωνία αφού άφησε σοβαρά υπονοούμενα λέγοντας: “Ποτέ δεν θα πρέπει να προχωρά κάποιος σε εμπόριο ψήφων, γιατί η ψήφος είναι το πλέον ιερό πράγμα στη δημοκρατία και αν συμβαίνει, αμαυρώνει συνειδήσεις και οδηγεί μια κοινωνία, έναν ολόκληρο κόσμο σε μονοπάτια παρακμής”.

Τί θέλει να πει άραγε ο κ. Ροντούλης που σήμερα τουλάχιστον δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ