Κ. ΤΣΙΑΡΑΣ :  ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρουσία του  βουλευτή Καρδίτσας του κόμματος και υπεύθυνου Ευρωεκλογών για το ν. Λάρισας  κ.Κώστα Τσιάρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ  Λάρισας , με αντικείμενο τις  ευρωεκλογές.

Στο περιθώριο της  συνεδρίασης ο κ.Τσιάρας μιλώντας στους  δημοσιογράφους  αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών και την τεράστια σημασία τους για το μέλλον του τόπου αλλά και της Ευρώπης.

«Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την εθνική οικονομία σε τροχιά ανόδου και ανάπτυξης και με τις θυσίες του Ελληνικού λαού τα καταφέραμε.Προσδοκούμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ευκαιρίες. Είναι η στιγμή να ανακτήσουμε το ρόλο μας στη  Ν.Α  Μεσόγειο  αλλά παράλληλα είναι η στιγμή που και  η Ε.Ε θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποιες από τις  ιδρυτικές της διακηρύξεις . Η Ευρώπη μπορεί να παίξει ρόλο στα όσα διαμορφώνονται παγκοσμίως» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο υπεύθυνος ευρωεκλογών του κόμματος  τόνισε ότι χρειάζεται σταθερότητα , κάλεσε όλους να προσέλθουν στην κάλπη με αίσθημα ευθύνης  και  εκτίμησε πως η συνολική  προτίμηση της ελληνικής κοινωνίας είναι ο ευρωπαϊκός δρόμος.

Ειρήνη  Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ