Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

RENA1 (Αντιγραφή)«Tην Κυριακή που μας πέρασε έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να κάνει η Λάρισα μια νέα αρχή. Έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάρει η Λάρισα τη θέση που της αξίζει. Πετύχαμε τον πρώτο σημαντικό στόχο μας. Πίστεψαν όμως σε εμάς οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι. Γιατί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κινηθήκαμε με αξιοπρέπεια, με πολιτικό ήθος, μακριά από ίντριγκες, κόντρες, μακριά από πολέμους λάσπης.

Και πάνω απ’ όλα γιατί ακούσαμε τους πολίτες και καταθέσαμε ολοκληρωμένη την πρότασή μας για ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο.

Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια. Ξέρουν να εκτιμούν. Και αυτό που εκτίμησαν οι πολίτες την Κυριακή 18 Μαΐου είναι ότι είχαμε και έχουμε να τους πούμε κάτι ουσιαστικό, κάτι διαφορετικό. Στους Λαρισαίους έχει περάσει το μήνυμα ότι εκπροσωπούμε την αλλαγή και την ελπίδα για μια Νέα Αρχή. Όχι γιατί απλά το λέμε εμείς. Αλλά γιατί η ελπίδα για μια νέα αρχή αντικατοπτρίζεται στο πρόγραμμά μας και στις θέσεις μας. Γιατί εμείς έχουμε πρόγραμμα και θέσεις. Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν».

RENA2 (Αντιγραφή)Με αυτά τα λόγια απευθύνθηκε στους 179 υποψηφίους του Συνδυασμού της η επι-κεφαλής του Συνδυασμού «Λάρισα Νέα Αρχή» και υποψήφια Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου, κατά την πρώτη συγκέντρωση του Συνδυασμού μετά το απο-τέλεσμα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχιση του αγώνα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή η κ. Καραλαριώτου τόνισε τα εξής:

«Σε ότι αφορά τους αντιπάλους μας, τους σεβόμαστε όλους. Δεν θέλω να ακούσω ότι είπατε κακή κουβέντα για οποιονδήποτε.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι σκοπός μας είναι να φέρουμε ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή της πόλης. Και αυτό το κάνουμε πράξη. Τον προεκλογικό αγώνα μας τον διέπει πολιτικό ήθος.

Δεν μας αφορούν οι προεκλογικές εντάσεις, οι ύβρεις, τα ψέματα, οι συκοφαντίες, οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, η λάσπη.  Τους τα χαρίζουμε. Εμείς μιλήσαμε για λύσεις και έτσι ακριβώς συνεχίζουμε να κάνουμε. Όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη, θα δεχόμαστε πόλεμο, θα πούνε ψέματα και κάποιοι θα επιχειρήσουν «βρώμικα χτυπήματα». Ήδη το κάνουν. Θα είμαστε όμως ξεκάθαροι. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις συκοφαντίες και απαντάμε με το πρόγραμμά μας. Εμείς έχουμε καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, που τα λέει όλα. Οι τοποθετήσεις –οι δικές μου και του Συνδυασμού μας– ήταν και είναι ξεκάθαρες σε όλα τα θέματα. Όλα όσα προσπαθούν να μας προσάψουν είναι παραμύθια. Το μήνυμά μας είναι μήνυμα ενότητας. Το μέλλον μας ενώνει.

Ο Συνδυασμός μας είναι ανεξάρτητος και αδέσμευτος. Γι αυτό είναι ο μόνος  που μπορεί να ενώσει τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους σε ένα κοινό όραμα για το μέλλον της πόλης μας. Είμαστε η εγγυήτρια δύναμη της ενότητας που χρειάζεται για να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Η κομματικοποίηση δεν θα περάσει – Όσο και αν κάποιο προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο γατζωμένο σε παλαιοκομματικού τύπου αντιλήψεις, δεν θα τα καταφέρουν. Η πόλη, ο Δήμος χρειάζονται Ανανέωση. Και την ανανέωση τη φέρνουν τα νέα πρόσωπα, οι νέες ιδέες και αντιλήψεις. Στην πολιτική έχουμε ανάγκη από νέους ανθρώπους. Η κοινωνία χρειάζεται Αλληλεγγύη – Πρέπει να υπάρξει άμεσα στήριξη αδυνάτων και η δημοτική αρχή οφείλει να το εγγυηθεί αυτό. Το μέλλον δεν περιμένει. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς ψεύτικους διχασμούς. Μπροστά στο συμφέρον της πόλης μας δεν χωρά τίποτε άλλο.»

 

Η κ. Καραλαριώτου ζήτησε από τους συνεργάτες της να συνεχίσουν τον αγώνα με τον ίδιο ενθουσιασμό  μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την ερχόμενη Κυριακή. «Το μήνυμά μου είναι ξεκάθαρο: Το μέλλον της Λάρισας μάς ενώνει. Και μόνο ενωμένοι, μόνο όλοι μαζί, μπορούμε να πάμε τη Λάρισα μπροστά» κατέληξε η υποψήφια δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ