ΣΤ. ΧΑΤΖΗΚΡΑΧΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

tomh (Αντιγραφή)Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και για τη στάση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” δήμου Τυρνάβου στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή εξέδωσε σήμερα ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Χατζηκράχτης. Στη δήλωσή του ο κ. Χατζηκράχτης αναφέρει:

“Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τους φίλους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που συστρατεύτηκαν μαζί μας για να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα, που κατέγραψε η κάλπη στο δήμο μας στις 18 Μαΐου του 2014, που για μικρό ποσοστό αποκλειστήκαμε από το δεύτερο γύρο.

Ο αγώνας που δώσαμε ήταν ένα σημαντικό βήμα χειραφέτησης από εκβιασμούς και υποσχέσεις, που οι άλλοι συνδυασμοί χρησιμοποίησαν κατά κόρον. Αναδείξαμε τα πολιτικά χαρακτηριστικά της εκλογικής αναμέτρησης , και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διαμόρφωση πολιτικών κριτηρίων ψήφου.

Με αυτήν την σημαντική παρακαταθήκη θα συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα, υπερασπιζόμενοι αρχές και θέσεις, δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων του δήμου μας.

Κάθε ψήφο που πήραμε θα την αξιοποιήσουμε για να δυναμώσουμε την πραγματική αντιπολίτευση μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, βάζοντας εμπόδια σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση και αντιλαϊκό μέτρο που θα επιχειρεί να περάσει η Δημοτική Αρχή ή η Κυβέρνηση.

Για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, καλούμε τους συνδημότες μας να στείλουν μήνυμα καταδίκης των συνδυασμών που συμμετέχουν είτε εμφανίζονται με επίσημη κομματική στήριξη είτε ως “ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί” .

Δεν επιλέγουμε κανένα από τους δυο.

Η θέση μας είναι ότι ο λαός δεν μπορεί να συνεχίζει , να σύρεται στις κάλπες με βάση αποπροσανατολιστικά διλήμματα, εκβιασμούς, και τρομοκρατία λόγω του εκλογικού νόμου, τον οποίο ζητούσαμε και ζητούμε να καταργηθεί.

Για τις ευρωεκλογές καλούμε το λαό του Τυρνάβου να καταδικάσει την ΕΕ  και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, να απομονώσει την “Χρυσή Αυγή” και να υπερψηφίσει το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ”.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ