ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Λαρισαίων

kalogiannis (Αντιγραφή)Την ερχόμενη Κυριακή, οι δημότες της Λάρισας αποφασίζουν για τον δήμαρχο και την πορεία του Δήμου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τώρα πια, οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι,  γνωρίζουν καλά ότι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα, είτε στην εκλεκτή κάποιων μηχανισμών που κατάφερε να διχάσει τον ίδιο της τον χώρο την Νέα Δημοκρατία, είτε  στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων»  που απέδειξε έμπρακτα ότι ενώνει τους πολίτες και τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας,

ανεξάρτητα από κομματική προέλευση, στον αγώνα για την υπεράσπιση και του Δήμου μας και της ζωής του καθενός μας.

Δεν θα απαντήσουμε, σήμερα, στην άνευ προηγουμένου  χυδαιότητα της μεσημεριανής συνέντευξης της κ. Καραλαριώτου.

Το πιο αναγκαίο προσόν για ένα δήμαρχο στην σημερινή εποχή, είναι η ικανότητά του να ενώνει και να συνθέτει. Κατά την προεκλογική περίοδο και οι δυο υποψήφιοι έδωσαν  εξετάσεις γι’ αυτό. Εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι ο Απόστολος Καλογιάννης και η Συμπαράταξη Λαρισαίων πέρασαν τις εξετάσεις. Προφανώς δεν ισχύει το ίδιο για την κ. Καραλαριώτου και φαίνεται πολύ, όσο και εάν προσπαθεί με επικοινωνιακά κόλπα να το αποκρύψει.

Απέναντι στην τεράστια και προκλητικά πολυδάπανη προεκλογική καμπάνια που διεξάγει η υποψήφια  του άλλου συνδυασμού θα συνεχίσουμε να αντιπαραθέτουμε το δημοκρατικό ήθος, την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια.  Αυτά ούτε αγοράζονται, ούτε εξαγοράζονται.

Στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης, που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών πλήττεται βάναυσα από τις  πολιτικές λιτότητας,  είναι πρόκληση να ξοδεύονται τεράστια ποσά σε  δαπανηρές προεκλογικές εκστρατείες.

Και εδώ οι πολίτες θέτουν ευθέως τοερώτημα: Από πού βρίσκονται τόσα χρήματα;

Κανείς δεν θα μπορέσει, να αποφύγει την απάντηση στο ερώτημα αυτό, όσο και εάν το προσπαθεί

Δεν ζούμε ούτε σε άλλη χώρα, ούτε σε άλλη πόλη. Γι αυτό και δηλώνουμε για μια ακόμη φορά κατηγορηματικά ότι η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» θα υπερασπίσει  τη Λάρισα και τη δημοτική περιουσία, από τα όποια οικονομικά συμφέροντα έχουν επενδύσει στην επόμενη ημέρα των εκλογών και στην πολιτική των  ιδιωτικοποιήσεων, που δημόσια έχει εξαγγελθεί όπως για παράδειγμα στους τομείς διαχείρισης των απορριμμάτων, τηςανακύκλωσης, του νερού κ.α.

Εκτίθενται και εκθέτουν τους φίλους τους, «επενδυτές», που από χθες έχασαν τόσο την ψυχραιμία τους, που δεν τηρούν πια ούτε τα προσχήματα.

HΣυμπαράταξη Λαρισαίων απευθύνει πανδημοκρατικό κάλεσμα  σε όλες τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους και τους καλεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων  Απόστολο Καλογιάννη.

Υπερασπίζουμε τη πόλη και τις ζωές μας. Ψηφίζουμε για νίκη και ανατροπή!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ