ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΑΛΠΗ

ant1 (Αντιγραφή)Σε ένα σκηνικό πολιτικού νεκροταφείου από όλες τις πολιτικές δυνάμεις εν όψει ευρωεκλογών, έγινε με επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον η πολιτική προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Λάρισα, στην κεντρική πλατεία παρουσία αρκετού κόσμου. Την αρχή έκανε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ελασσονίτης Αντώνης Αδάμου.

ant2 (Αντιγραφή)Στην συνέχεια ο Κώστας Παπαδάκης έκανε και την κεντρική και μακροσκελής  πολιτική ομιλία, αναλύοντας τις πολιτικές ευθύνες του αδιεξόδου της κεντρικής πολιτικής κατεύθυνσης της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , τις αυταπάτες και παλλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ ,την ανεπάρκεια του ΚΚΕ έδωσε τα στοιχεία που καθιστούν επιτακτική την ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως εκείνη την  εχέγγυα δύναμη όχι μόνο για την κάλπη αλλά πρωτίστως για την επόμενη μέρα στον δρόμο εκεί που ήμασταν και θα είμαστε με την εργατική τάξη και τον λαό ως το τέλος ,μέχρι την νίκη !

Τρίτος ομιλητής ήταν ο νέος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Ντούρος με την Αριστερή Παρέμβαση στην Θεσσαλία -Ανταρσία για την Ανατροπή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com