Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

nasiak (Αντιγραφή)«Ο κ. Κομήτσας επιλέγει τον δρόμο της τεχνητής πόλωσης χρησιμοποιώντας καταφανώς τερατώδη ψέματα μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσει τον προεκλογικό διάλογο στον δήμο Κιλελέρ από τα ουσιώδη ζητήματα όπως το ανύπαρκτο έργο του αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον δήμο ως προέκταση του σπιτιού του υπογράφοντας και ο ίδιος απ’ ευθείας αναθέσεις σχεδόν 50 χιλιάδων ευρώ σε συγγενικά πρόσωπα Ά βαθμού του ιδίου και της κλειστής ομάδας του».

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ – επικεφαλής του ενωτικού – ανεξάρτητου – πολυσυλλεκτικού συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» κ. Θανάσης Νασιακόπουλος απαντώντας σε όσα δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος, ηττηθείς στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών κ. Κομήτσας.

Στη δήλωση ο κ. Θ. Νασιακόπουλος αναφέρει:

«Επιχειρώντας να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία, την οποία απολαμβάνει για 20 ολόκληρα χρόνια μαζί με μια «κλειστή» ομάδα και τους συγγενείς τους, ο κ. Κομήτσας χρησιμοποιεί, χωρίς να ντρέπεται, κάθε αθέμιτο μέσο που μπορεί να επινοήσει ανθρώπινος νους:

-Επιχειρεί να κρατήσει ως ομήρους στις εκλογές δεκάδες ενδιαφερόμενους δημότες να εργαστούν με συμβάσεις 8 μηνών στον δήμο δημοσιοποιώντας προκήρυξη μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές. Είναι ο μοναδικός δήμαρχος που το έκανε αυτό στην Ελλάδα. Ο μοναδικός…

-Υπόσχεται και τάζει τα πάντα στους πάντες.

-Απειλεί ευθέως αυτούς που με θάρρος δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς του.

-Χρησιμοποιεί το Δημαρχείο ως εκλογικό κέντρο και κάνει προεκλογικό αγώνα με τα δημοτικά τέλη που με δυσκολία πληρώνουν οι δημότες.

-Παραποιεί τα λεγόμενά μας.

-Έφθασε ακόμη και στο σημείο να ταχθεί υπέρ του αποκλεισμού από τις εκλογές δύο εκ των τεσσάρων υποψηφίων δημάρχων με τον βαθύτατα αντιδημοκρατικό ισχυρισμό ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος όποιος δεν έχει θητεύσει δημοτικός σύμβουλος.

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Κομήτσας υπέστη μια ξεκάθαρη, αδιαμφισβήτητη και ιστορική ήττα στις εκλογές της 18ης Μαΐου, την πρώτη του ήττα από το 1994!

Παρά το ότι το 57% των δημοτών τον καταψήφισαν, ο κ. Κομήτσας απέδειξε ότι δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί την ήττα του. Καταφέρθηκε λοιπόν εναντίον των δημοτών με τη γνωστή αλαζονεία που τον διακρίνει αλλά και με εμπάθεια που κρατούσε καλά κρυμμένη τόσα χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κομήστας επιχειρεί μάλιστα να φτιάξει το άλλοθι για την ακόμη πιο βαριά ήττα που βλέπει να έρχεται σε λίγα 24ωρα. Γι’ αυτό καταφεύγει στη δοκιμασμένη εδώ και δεκαετίες από τους θεμελιωτές της προπαγάνδας συνταγή:

Λέει όσο το δυνατόν πιο μεγάλα, πιο τερατώδη ψέματα μπορεί και καθημερινά χύνει μέσω του τύπου αλλά και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις όσο το δυνατόν περισσότερη λάσπη και χολή.

«Ρίξε όσο πιο πολύ λάσπη μπορείς, στο τέλος κάτι θα μείνει». «Όσο μεγαλύτερο είναι ένα ψέμα, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να γίνει πιστευτό». Αυτές τις διδαχές των θεμελιωτών της προπαγάνδας ακολουθεί και επιχειρεί να δηλητηριάσει, να διαιρέσει, να σπείρει τη διχόνοια στην κοινωνία μας.Ο Γκεμπελισμός στο αποκορύφωμα του!!

Ματαιοπονεί. Όπως ότι έκανε και πριν τις 18 Μαΐου, έτσι ότι κάνει και τώρα όχι μόνο πέφτουν στο κενό αλλά του γυρίζουν μπούμερανγκ. Ήδη, ένας σεβαστός αριθμός υποστηρικτών και ψηφοφόρων του αηδιασμένοι του γυρίζουν την πλάτη και συστρατεύονται στον ενωτικό – ανεξάρτητο συνδυασμό μας «Νέο Κιλελέρ».

Για τα όσα λέει η θέση μας είναι συγκεκριμένη:

Αν έχει στοιχεία με ονοματεπώνυμα, τον προκαλούμε να απευθυνθεί στα όργανα της συντεταγμένης πολιτείας. Βεβαίως, έπρεπε ήδη να το έχει κάνει. Αν όμως δεν έχει ή δεν παρουσιάσει τα στοιχεία ως το μεσημέρι της Παρασκευής, τότε θα πρόκειται για κοινό συκοφάντη και λασπολόγο και θα υπόκειται ο ίδιος στις διατάξεις του κώδικα ποινικής δικονομίας, αν και βεβαίως σε πολιτικό επίπεδο θα λάβει την απάντηση που του αρμόζει στη συγκέντρωση νίκης και προοπτικής που διοργανώνουμε στον Πλατύκαμπο το βράδυ της Παρασκευής.

Όσον αφορά τις καταγγελίες του για «υποτακτικούς των τροϊκανών»,  θυμίζουμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος καλωσόριζε στο Δημαρχείο τον υπουργό και αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου κ. Φ. Σαχινίδη, ακραιφνή υποστηρικτή των επιλογών της τρόϊκας, του έπλεκε το εγκώμιο και τον προσφωνούσε “ο δικός μας άνθρωπος”. Ο απερχόμενος δήμαρχος Κιλελέρ έχει κοντή μνήμη, όχι όμως και οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ…

Και μια τελευταία επισήμανση: Γιατί ενοχλεί άραγε τον απερχόμενο δήμαρχο η κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης από τον συνδυασμό μας, μέσω υποψηφίου μας, στον γ.γ. Εσόδων κ. Θεοχάρη για τα δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης (check) των αγροτών που αφορά την υποχρέωση τους για ένταξη  στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ (άνοιγμα βιβλίων) από 5.000 σε 10.000 ευρώ; Πρόκειται για πρόταση που θα διευκολύνει το 50% περίπου των οικογενειών του Δήμου Κιλελέρ. Δεν θέλει ο κ. Κομήτσας να γίνει κάτι τέτοιο; Αν ναι τότε γιατί μας κατηγορεί;

Με την ευκαιρία, ο απερχόμενος δήμαρχος αναλώθηκε στη συγγραφή επιστολών σε φορείς τις οποίες για λόγους εντυπωσιασμού δημοσίευε στις εφημερίδες. Γιατί δε δημοσίευσε και τις απαντήσεις των αρμόδιων φορέων; Μήπως, επειδή, απλούστατα κανένας δεν απάντησε στον αναποτελεσματικό, απερχόμενο δήμαρχο; Εκτός αν τις επιστολές τις έστελνε αποκλειστικά στον τύπο μόνο και μόνο για να μην ενοχλήσει τους πολιτικούς του φίλους, για την εκλογή των οποίων είναι ευρέως γνωστό ότι εξακολουθεί να λειτουργεί ως κομματάρχης απαξιώνοντας ακόμη περισσότερο τον θεσμό του δημάρχου.

Συμπερασματικά, οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με δημοκρατικό φρόνημα δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να τους υφαρπάξει την ψήφο. Το 57% ψήφισε αλλαγή στο Δήμο Κιλελέρ με απόλυτη συνείδηση της επιλογής του και παρά τα όσα έκαναν και έταξαν ο κ. Κομήτσας και οι άλλοι καρεκλοκένταυροι.

Διαβεβαιώνουμε τους δημοκρατικούς πολίτες του δήμου Κιλελέρ πως ο συνδυασμός μας «Νέο Κιλελέρ», ο συνδυασμός που έκανε πράξη την ενότητα, εγγυάται την ομαλότητα και διασφαλίζει την ενότητα και την ομοψυχία στον τόπο μας. Δεν απαντάμε στις προκλήσεις, κρατάμε ψηλά τις σημαίες του ήθους και της ευπρέπειας.

Ο κ. Κομήτσας, αγνοώντας τη λαϊκή σοφία πως «τα στερνά τιμούν τα πρώτα», επέλεξε τον ολισθηρό δρόμο της υποδαύλισης τεχνητής πόλωσης χρησιμοποιώντας τερατώδη ψέματα με αποκλειστικό σκοπό να ξεχαστεί το πάρτυ με τις απ’ ευθείας αναθέσεις σχεδόν 50 χιλιάδων ευρώ που έκανε ο ίδιος και ο αντιδήμαρχοί του σε συγγενικά τους πρόσωπα Α΄ βαθμού.

Δεν διστάζει ακόμη και να αποκαλέσει «τρομοκράτες» τους μισούς δημότες του δήμου Κιλελέρ, δηλαδή 9.106 δημότες και τις οικογένειές τους. Η απόλυτη παράκρουση. Ματαιοπονεί. Εμείς δεσμευτήκαμε και θα τα φέρουμε όλα στο φως. Δεν πρόκειται να αποφύγει ούτε τις αποκαλύψεις για όσα έκανε ούτε την βαριά ήττα που έρχεται την Κυριακή.

Ότι άλλο κι αν πει ή κάνει, εμείς δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον ολισθηρό και αδιέξοδο δρόμο που επέλεξε. Να γνωρίζει μόνο πως όσα κάνει κινούνται στα όρια της αυτογελοιοποίησης. Αν δεν σέβεται τον εαυτό του, τον καλούμε δημόσια να σεβαστεί τουλάχιστον τον τίτλο που φέρει για δύο ακόμη 24ωρα. Να σεβαστεί την ιστορία του δήμου Κιλελέρ και των ηρωικών αγώνων των αγροτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ