Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑΣ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣ

ko1 (Αντιγραφή)«Λοιδορούν εδώ και μέρες με προκλητικά ψεύδη το γαμπρό μου και συγγενικά στελέχη υποψηφίων του συνδυασμού μας. Το λόγο έχει πλέον ο Εισαγγελέας όπου θα κληθούν να λογοδοτήσουν οι συκοφάντες μας » ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής από τη Νίκαια ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, Ρίζος Κομήτσας.

Όπως εξήγησε, στέλνει στη Δικαιοσύνη το φάκελο με όλους τους ισχυρισμούς της παράταξης Νασιακόπουλου για τις απευθείας αναθέσεις έργων στον Δήμο Κιλελέρ και οι θιγόμενοι θα υποβάλουν μηνύσεις.

« Δεν υπάρχει άλλη οδός για να απαντήσουμε στις βρωμιές τους, η αλήθεια θα λάμψει και ο κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του » είπε ο κ. Κομήτσας. Αποκάλυψε, δε, ότι ο Δήμος έχει κάνει αναθέσεις και στην επιχείρηση του κ. Νασιακόπουλου και σε επιχειρήσεις στενών συνεργατών και υποψηφίων του συνδυασμού του « αλλά γι’ αυτά δε μιλάνε, γιατί δε τους συμφέρει».

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δριμύτατη ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ κατά της παράταξης Νασιακόπουλου και των μεθόδων που μετέρχονται στελέχη της για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών: « Τους έχει ανοίξει η όρεξη για εξουσία και δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα για να πετύχουν το σκοπό τους.

Έφθασαν σε σημείο να απειλήσουν υπαλλήλους του Δήμου μας και να προσεγγίσουν υποψηφίους μας δελεάζοντάς τους με αισχρές υποσχέσεις. Θέλω να τους πω σε ότι η τρομοκρατία τους και η ξεδιαντροπιά τους όχι μόνο δε μας τρομάζουν αλλά αντίθετα ατσαλώνουν τη θέλησή μας. Και να ξέρουν ότι την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή της από τους δημότες μας όλοι αυτοί που μας προκαλούν με τις πράξεις τους ».

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ

ko2 (Αντιγραφή)«Στην παράταξή μας έχουμε αποδείξει ότι αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλους τους πολίτες, δίχως να κάνουμε διακρίσεις» διαβεβαίωσε ο κ. Κομήτσας εξαπολύοντας ευθείες βολές για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύονται οι αντίπαλοί του: «Στην παράταξη Νασιακόπουλου έχουν, ήδη, αρχίσει να μιλάνε για «δικά τους» και «δικά μας» παιδιά με ύφος εκδικητικό και με ξεκάθαρη διάθεση να χωρίσουν τον κόσμο σε ψηφοφόρους τους και μη.

Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μετατρέψουν τον Δήμο Κιλελέρ σε άντρο μισαλλοδοξίας, να ζητούν από τον κόσμο πιστοποιητικά φρονημάτων, να κάνουν τον Δήμο ορμητήριο εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων,» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ.

«ΟΧΙ» ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

« Την Κυριακή ψηφίζουμε πρόοδο και σταθερότητα στον Δήμο Κιλελέρ, όχι οπισθοδρόμηση και διάλυση. Με την ψήφο μας δε θα τους αφήσουμε να λεηλατήσουν τον Δήμο μας » ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλους τους πολίτες. Θέτοντας το διακύβευμα των εκλογών για τον Δήμο Κιλελέρ, ο κ. Κομήτσας υπογράμμισε: « Την Κυριακή κρίνεται αν ο Δήμος μας θα συνεχίσει να λειτουργεί δημοκρατικά, υπεύθυνα και νοικοκυρεμένα ή θα επικρατήσουν άνθρωποι που θέλουν να τον λεηλατήσουν, να τον μετατρέψουν σε ¨μαγαζάκι¨ τους, για να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες να στηρίξουν την «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών» σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για χαλαρή ψήφο την Κυριακή, για λευκά ή άκυρα ψηφοδέλτια. Δεν περισσεύει κανείς, από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχεται, όποια ιδεολογία και αν τον συγκινεί.

Αυτή η μάχη μας θέλει όλους ενωμένους, να βάλουμε πλάτη για να μην απολέσουμε τις δημοκρατικές μας κατακτήσεις στον Δήμο Κιλελέρ, να τον κρατήσουμε σε προοδευτική ρότα, νοικοκυρεμένο, λειτουργικό, υπηρέτη του κάθε πολίτη. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Δήμο μας να παραδοθεί σε λογικές και πρακτικές που θα μας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω » είπε.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Ο κ. Κομήτσας ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που η δημοτική αρχή κατάφερε να μηδενίσει το μεγάλο χρέος των 4,2 εκατ. ευρώ, στη νέα περίοδο για τον Δήμο Κιλελέρ ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να κατασκευαστούν πολύ περισσότερα έργα και να γίνουν παρεμβάσεις ουσίας σε όλα τα χωριά, με τους πόρους που μέχρι τώρα πήγαιναν για να αποπληρωθούν τα χρέη.

«Εμείς εγγυόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας με υψηλό επίπεδο διαβίωσης και ευκαιρίες απασχόλησης για τα παιδιά μας. Οι άλλοι το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν ψεύτικες υποσχέσεις, τις οποίες και θα ξεχάσουν την επομένη των εκλογών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΛΕΣΜΑ

Κλείνοντας την ομιλία του και απευθυνόμενος, μέσω των Νικαιωτών, σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κιλελέρ ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» τόνισε: « Σας κοιτάζω όλους μέσα στα μάτια και ζητώ την ψήφο σας για να κρατήσουμε τον Δήμο μας σε προοδευτική πορεία, για να μην τον παραδώσουμε σε όσους ορέγονται εξουσία και θέσεις, σε όσους θέλουν να τον κάνουν «μαγαζάκι» τους. Καλή αντάμωση και με τη νίκη ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ