ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣΣυνελήφθη χθες (24-05-2014) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικό της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ένας 14χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας,
κατηγορούμενος για κλοπή σε βάρος ημεδαπού μέσα σε κατάστημα της πόλης.

Ειδικότερα, ο 14χρονος μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του που αναζητούνται, εισήλθαν, προσποιούμενοι τους πελάτες, σε κατάστημα όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του 63χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη το χρηματικό ποσό των (105) ευρώ.
Ωστόσο, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί και καταδιώχτηκαν, με αποτέλεσμα ο 14χρονος να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί, ενώ οι άλλοι δύο δράστες διέφυγαν.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε έπειτα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η ληστεία που έγινε πριν από δέκα ημέρες σε βάρος 76χρονου ημεδαπού στη Λάρισα, την οποία όπως προέκυψε είχε διαπράξει ο 14χρονος συλληφθείς
μαζί με άγνωστο συνεργό του (σχετικό το από 15-05-2014 Δελτίο Τύπου).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, στον οποίο θα υποβληθεί και η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα για το αδίκημα της ληστείας.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ