Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

νασιακόπουλος«Ο λαός μίλησε, η ιστορία έγραψε: Ο ενωτικός – ανεξάρτητος – πολυσυλλεκτικός συνδυασμός «Νέο Κιλελέρ» είναι η νέα δημοτική αρχή Κιλελέρ. Μεγάλος νικητής είναι σήμερα ο δήμος μας, ο τόπος μας. Μεγάλοι νικητές είναι οι δημότες», με αυτά τα λόγια ο νέος δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ξεκίνησε τη δήλωσή του μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος που του έδωσε μεγάλη και καθαρή νίκη έναντι του αντιπάλου του.

Στη συνέχεια στη δήλωσή του ο νέος δήμαρχος Κιλελέρ ανέφερε: «Όλοι οι δημότες, χωρίς καμία διάκριση, χωρίς εξαιρέσεις. Οι δημότες που πρόκειται να είναι οι πρωταγωνιστές της νέας εποχής.

Η νίκη είναι ιστορική, είναι ξεκάθαρη, είναι αδιαμφισβήτητη

Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε στο ακέραιο την ισχυρή εντολή των δημοτών. Να υλοποιήσουμε πλήρως τις δεσμεύσεις μας, να φέρουμε νέο άνεμο αλλαγής, ανανέωσης, διαφάνειας και ελπίδας στον δήμο μας.

Δεσμευόμαστε απόλυτα να κάνουμε πράξη αυτά που οι δημότες αξιώνουν από μας ως νέα δημοτική αρχή: Αποτέλεσμα. Έργο. Ουσία. Διαφάνεια. Εντιμότητα. Ήθος. Σοβαρότητα.

Και κυρίως να διαφυλάξουμε την ενότητα, αυτήν που με πολύ κόπο κατακτήσαμε.

Έχουμε αναπτύξει λεπτομερώς το σχέδιο και τις προτεραιότητές μας για τον δήμο Κιλελέρ. Είμαστε αποφασισμένοι, χωρίς να χάσουμε ούτε μια ημέρα, να εργαστούμε σκληρά μαζί με την κοινωνία και να πετύχουμε.

Ευχαριστώ θερμά όλους, τους υποψηφίους και τους συνεργάτες μου για την υποστήριξη και τον ωραίο αγώνα, με εντιμότητα και ήθος, που δώσαμε. Συχνά υπό δύσκολες συνθήκες.

Ευχαριστώ θερμά και όλους τους δημότες για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com