Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Σαφώς ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού του “συνΠολιτεία Στροφή στον Πολίτη”, εμφανίστηκε ο νέος δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης που σε δήλωσή του τόνισε ότι η νίκη του συνδυασμού είναι νίκη του τυρναβίτικου λαού που θα συμπορευτεί με τη δημοτική αρχή για να ανταποκριθούν από κοινού στις μεγάλες προκλήσεις των καιρών.

“Για το δήμο Τυρνάβου ανοίγει μια νέα σελίδα. Εμείς μαζί με τους δημότες ανεξάρτητα από το που ανήκουν θα πορευτούμε στη νέα πενταετία με βάση το πρόγραμμά μας, το όραμα και το σχέδιο που έχουμε για όλο το δήμο, με στόχο να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ισονομίας, ισοπολιτείας, ισόρροπης ανάπτυξης.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες οι οποίες κυρίως πηγάζουν από την αντιμετώπιση που έχει η αυτοδιοίκηση από την κεντρική εξουσία και τις επιταγές των δανειστών μας.

Πιστεύω όμως ότι μαζί με το λαό του δήμου μας, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας, με εφαρμόσιμες πολιτικές, με σχέδιο, όραμα αλλά και αγώνες θα τις ξεπεράσουμε.

Μέλημά μας ήταν και θα είναι ο άνθρωπος. Θα δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις δομές που είναι απαραίτητες για τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, και θα στηρίξουμε την τοπική παραγωγή και επιχειρηματικότητα με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας όπου είναι εφικτό στο δύσκολο εργασιακό τοπίο της χώρας.

Θα επιδιώξουμε από την πρώτη στιγμή να αμβλύνουμε αντιπαλότητες εντός των ορίων του δήμου και θα εξαλείψουμε το αίσθημα αδικίας που επικρατεί σε πολλά διαμερίσματα του δήμου εξαιτίας της εγκατάλειψης των τελευταίων χρόνων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ