ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ

μαιμου (Αντιγραφή)Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα και τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου. Κατά τους ελέγχους προσήχθησαν από αστυνομικούς των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας και Τρικάλων στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας και το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων αντίστοιχα

της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, δύο άτομα, ηλικίας 62 και 23 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν προς πώληση συνολικά 464 είδη παραεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας ένας 70χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του νόμου περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Ειδικότερα, ο 70χρονος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση μέσα σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, συνολικά σαράντα επτά 47 ζεύγη αθλητικών υποδημάτων τα οποία ήταν προϊόντα απομίμησης γνωστών εταιρειών, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα 10 ευρώ ανά ζεύγος.

Τα αθλητικά υποδήματα κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος των άλλων δύο ημεδαπών επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα για στέρηση των προβλεπόμενων παραστατικών.

Από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com