ΘΥΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ Ο Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣΜία παράξενη ιστορία με φωτογραφίες -που είτε απεικονίζουν προσωπικές στιγμές του νεοεκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Δ. Παπαδημόπουλου, είτε αποτελούν προϊόν φωτομοντάζ- απασχολεί τον ίδιο, την τοπική κοινωνία αλλά και το νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Οι φωτογραφίες αυτές διακινήθηκαν από συγκεκριμένο πρόσωπο, και κάνει πολλούς να αναρωτιούνται ποια είναι τα κίνητρα που το οδήγησαν να το κάνει μετεκλογικά και όχι προεκλογικά, αν και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο συγκεκριμένος εκβιασμός είναι παλιά υπόθεση που επανέρχεται στο προσκήνιο σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μάλιστα σήμερα ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την εισαγγελία Λάρισας και υπέβαλε μήνυση κατά του συγκεκριμένου προσώπου, ενώ άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η πολιτική του απόφαση για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος, αφού η διακίνηση των φωτογραφιών, αν και δεν αγγίζει τον ίδιο και την παράταξή του, “δηλητηριάζει” τη νίκη στις εκλογές της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θέμα παραίτησης Παπαδημόπουλου δεν υφίσταται, αφού δεν υπάρχει ούτε καν ανακήρυξή του από το Πρωτοδικείο, αλλά ούτε και ανάληψη καθηκόντων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ