ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ

σμλαρισα (Αντιγραφή)Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η διαδικασία πώλησης των Σ/Μ Λάρισα στην αλυσίδα Μαρινόπουλος εξαιτίας της άρνησης πολλών μετόχων της λαρισαϊκής αλυσίδας να συναινέσουν στους όρους που βάζει στο συμβόλαιο η αγοράστρια αλυσίδα.

Οπως μαθαίνουμε σημείο τριβής είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχουν δημιουργήσει το τελευταίο τρίμηνο τα Σ/Μ Λάρισα και τις οποίες οι αγοραστές δεν αναλαμβάνουν ζητώντας να πληρωθούν στο ακέραιο από τους μετόχους των Σ/Μ Λάρισα ακόμη και με την προσωπική τους περιουσία. Αυτό όπως είναι φυσικό δημιουργεί νέα δεδομένα αφού αντί οι μέτοχοι να εισπράξουν κάποια χρήματα από την πώληση των μετοχών τους μάλλον θα βρεθούν και χρεωμένοι.

Λόγω αυτής της άρνησης τις τελευταίες ημέρες έγιναν προσπάθειες επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του συμβολαίου πώλησης ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε συνέλευση των μετόχων στην οποία εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα και κυρίως ξεκαθαρίστηκε ότι τα Σ/Μ Λάρισα ή θα πωληθούν ή θα οδηγηθούν σε πτώχευση.

Την ίδια ώρα έντονος προβληματισμός επικρατεί και στους κόλπους των εργαζομένων οι οποίοι παίρνουν διαβεβαιώσεις για την εξασφάλιση των δεδουλευμένων τους είτε πωληθούν είτε πτωχεύσουν τα Σ/Μ Λάρισα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίρνουν διαβεβαιώσεις για συνέχιση της εργασίας τους αν η τοπική αλυσίδα πωληθεί στον Μαρινόπουλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ