Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΣΜΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

sarxosis3 (Αντιγραφή)Η πρώτη συνάντηση του νέου δημάρχου Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση με τους υποψηφίους του συνδυασμού “ΣυνΠολιτεία – Στροφή στον Πολίτη” πραγματοποιήθηκε χθες σε κλίμα ευφορίας λόγω του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και διάθεσης για μια δυναμική παρουσία στα δημοτικά δρώμενα τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο κ. Σαρχώσης αφού τους ευχαρίστησε για τον αγώνα που έδωσαν όλοι μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ο οποίος έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα κάνει πράξη τον τίτλο του συνδυασμού και θα έχει στραμμένη την προσοχή της στον πολίτη. Θέλουμε τους δημότες δίπλα μας ανεξάρτητα από τον αν μας ψήφισαν ή όχι σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος ζητώντας από όλα τα στελέχη του συνδυασμού να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους και να λαμβάνουν τα μηνύματα των τοπικών κοινωνιών, ώστε να τα μεταφέρουν στη δημοτική αρχή.

sarxosis2 (Αντιγραφή)“Η παράταξή μας πρέπει να πετύχει την όσμωση της κοινωνίας με τη δημοτική αρχή και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς” τόνισε ο κ. Σαρχώσης.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα πορευτεί με βάσει το πρόγραμμα που παρουσίασε προεκλογικά και όπως τόνισε ο δήμαρχος θα λογοδοτεί βάσει του προγράμματος.

Επίσης ζήτησε να υπάρχει έντονη παρουσία του συνδυασμού όλα τα επόμενα χρόνια σε κάθε χωριό και σε κάθε γειτονιά και πρότεινε να συνεδριάζει η παράταξη σε τακτά χρονικά διαστήματα για να υπάρχει στενή συνεργασία όλων με τη νέα δημοτική αρχή.

sarxosis1 (Αντιγραφή)Στη συνέχεια υπήρξαν τοποθετήσεις από την πλευρά των υποψηφίων που επίσης τόνισαν την αναγκαιότητα της έντονης παρουσίας του συνδυασμού στην κοινωνία ενώ αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση υποψηφίου που σημείωσε ότι η πραγματική νίκη του συνδυασμού θα είναι η υλοποίηση του προγράμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ